29 грудня - прес-конференція «Перший рік закону про захист персональних даних: проблеми та перспективи 2012 року»

28 Грудня 2011
8344
28 Грудня 2011
14:04

29 грудня - прес-конференція «Перший рік закону про захист персональних даних: проблеми та перспективи 2012 року»

8344
29 грудня - прес-конференція «Перший рік закону про захист персональних даних: проблеми та перспективи 2012 року»

У четвер, 29 грудня 2011 року о 10:30 Інститут медіа права проведе прес-конференцію на тему «Перший рік закону про захист персональних даних: проблеми та перспективи 2012 року»

 

З 1 січня 2011 року набув чинності Закон України «Про захист персональних даних», який встановив правила обробки персональних даних в базах даних та картотеках, а також встановив обов'язок реєстрації наявних баз в Державній службі захисту персональних даних.

 

З 1 січня 2012 року набуває чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних», який встановлює відповідальність від 1700 до 17000 грн. за ухилення від реєстрації, недостатню захищеність баз та несвоєчасне повідомлення суб'єкта персональних даних.

 

Під час прес-конференції директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, юрист Інституту медіа права Ігор Розкладай, Голова Комітету з питань ЗМІ Асоціації правників України Ірина Стройко та незалежний медіа юрист Дмитро Котляр представлять основні прогалини закону та рекомендації щодо їх усунення, а також міжнародний досвід регулювання цієї сфери.

 

Прес-конференція відбудеться в «УНІАН», вул. Хрещатик, 4

 

Акредитація: за телефоном 284-61-64 або event@medialaw.kiev.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8344
Читайте також
14.07.2012 11:25
О. Єфімчук, Ю. Крайняк, «Дзеркало тижня. Україна»
20 392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду