22 листопада - презентація TBi Europe

9 Листопада 2011
10078
9 Листопада 2011
13:39

22 листопада - презентація TBi Europe

10078
22 листопада - презентація TBi Europe

22 листопада відбудеться презентація TBi Europe - українсько-польського телевізійного каналу, що веде мовлення на території Україні. Про це повідомила прес-служба телеканалу ТВі.

 

«ТВі Еurope - ініціатива журналістів українського телеканалу TBi, які пропонують новий телевізійний канал не тільки як можливість творчої реалізації для українських журналістів, а й як шанс європейської реалізації для країни», - йдеться у повідомленні і додається, що основна мета TBi Europe полягає у поширенні в Україні загальноєвропейських цінностей, таких як демократія, свобода слова і політичний плюралізм: "TBi Europe - це трансляція всього європейського, розширення політичного, культурного, економічного світогляду українців".


Презентація TBi Europe розпочинається о 17.00 в концертному залі Crystall Hall (Київ, Дніпровська набережна, 1).

 

На захід запрошені депутати Європейського Парламенту, депутати Верховної Ради, представники міністерств, відомств України та Польщі, члени Національних рад з питань телебачення і радіомовлення в Україні та Польщі, посли зарубіжних країн в Україні, політики, представники інтелігенції, духовенства, громадських організацій, фондів, журналісти.



З питань акредитації представникам ЗМІ звертатися до прес-служби ТВі: press@tvi.ua; моб.т. 050 945 86 08.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10078
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду