Продовжено відбір журналістів для участі у тренінгу з протидії туберкульозу

17 Листопада 2011
2226
17 Листопада 2011
12:45

Продовжено відбір журналістів для участі у тренінгу з протидії туберкульозу

2226
Продовжено відбір журналістів для участі у тренінгу з протидії туберкульозу

МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я» в рамках реалізації проекту «Тобі слід знати про туберкульоз», що фінансується Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» (проект «Зменшення тягарю туберкульозу в Україні шляхом зниження епідемії туберкульозу серед уразливих груп»/«Зупинимо туберкульоз в Україні» за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією) продовжує відкритий конкурс серед представників ЗМІ Луганської, Кіровоградської, Львівської, Київської, Харківської областей та місто Київ для участі в тренінгу з протидії туберкульозу, що відбудеться 08-09 грудня у м. Києві.

 

Кандидати можуть бути представниками друкованих, телевізійних та радіо ЗМІ та    Інтернет - видань.

 

Журналісти повинні мати досвід висвітлення соціальних тем, зокрема тем протидії епідемії туберкульозу в Україні.  Критерії, за якими буде здійснюватися відбір журналістів для участі у тренінгу наведені в додатку.

 

Кваліфіковані тренери інформуватимуть журналістів про проблему епідемії туберкульозу в Україні, підвищувати загальний рівень обізнаності з проблеми, навчатимуть журналістів професійному висвітленню проблематики (стандарти, етика, актуальність тем).

 

Проектом покриваються такі витрати учасників семінару:

1) Проїзд учасників тренінгу до міста Київ та назад (автобус, потяг(купе));

2) Проживання учасників тренінгу;

3) Харчування (обід, вечеря, coffee-breaks) учасників.

 

Участь в усіх сесіях тренінгу є обов'язковою для всіх учасників, що пройшли конкурсний відбір і погодилися брати участь у тренінгу.

 

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, претенденти повинні до 23.11.2011 року надіслати  на e-mail prtb@lhsi.org.ua наступні документи:

1. Заповнену заявку (ПІБ, посада, назва ЗМІ, регіон, адреса та контактний телефон, тираж, аудиторія, розповсюдження).

2. Три статті, відео сюжети або радіорепортажі (або посилання на них) на соціальну тематику.

3. Лист на бланку ЗМІ із підписом редактора або керівника про готовність відрядити журналіста на навчання до міста Києва.

 

Поданням вищезгаданих документів, претендент засвідчує свою зацікавленість в участі у конкурсі.

 

Після отримання Вашої заявки та супутньої документації, буде надіслано підтверджуюче повідомлення щодо отримання Вашого повідомлення.

 

Для визначення кандидатів-переможців конкурсу буде створено Комісію, яка проведе оцінку кожного кандидата та обере переможця, який відповідає встановленим критеріям.

 

Засідання Комісії з відбору заявок та затвердження переможця відбудеться 30.11.2011 року об 15.00 за адресою: м. Київ, бульвар Дружби народів 21, офіс 1.

 

Оголошення про конкурс розсилаються електронною поштою на адреси організацій та кандидатів, що є потенційними учасниками конкурсу, а також розміщується на веб-сайті: www.lhsi.org.ua  та www.gurt.org.ua.

 

Пропозиції, які надійдуть після вказаного в оголошенні терміну, не розглядатимуться. Про результати конкурсу переможців повідомлять письмово не пізніше 3 робочих днів після проведення конкурсу.

 

Контактні особи:

Святюк Олена, керівник проекту - svyatyuk@lhsi.org.ua;

Красненкова Наталія,  PR-спеціаліст - prtb@lhsi.org.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2226
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду