29 жовтня - Четвертий благодійний бенкет Українського католицького університету

25 Жовтня 2011
5959
25 Жовтня 2011
12:35

29 жовтня - Четвертий благодійний бенкет Українського католицького університету

5959
29 жовтня - Четвертий благодійний бенкет Українського католицького університету

Український католицький університет (УКУ) збирає провідних українських громадських лідерів, підприємців та культурних діячів в рамках Четвертого Благодійного Бенкету УКУ.

 

Захід відбудеться суботу,  29 жовтня  в головному бенкетному залі київського готелю «InterContinental». 

 

Мета бенкету  це підтримання розвитку новітньої моделі університету світового рівня в Україні. Всі зібрані кошти  будуть скеровані на розвиток навчальних програм, студентських стипендій та будівництва нового університетського містечка Українського Католицького Університету.

 

Подія проходить за особливої підтримки Почесного комітету друзів УКУ, цьогоріч до нього входять : Блаженніший Святослав Шевчук, Блаженніший Любомир Кардинал Гузар, Богдан Гаврилишин, Посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейр, Кшиштоф Зануссі,  Князь Мішель Святополк-Четвертинський, Адріан Сливоцький, Катерина Ющенко, Терезія Яценюк, Князь Мішель Святополк-Четвертинський.

 

Родзинкою заходу є традиційний Тихий аукціон, під час якого учасники заходу матимуть можливість помилуватись та придбати роботи провідних українських художників.

 

Також гостей Бенкету чекає ексклюзивний виступ гурту «Піккардійська Терція».

 

Для резервування квитків чи за додатковою інформацією просимо звертатися до:
Представництва УКУ в Києві

  +380 (44) 425-39-37           +380 (97) 653-82-48      
e-mail: kyiv@ucu.edu.ua,
web: www.ucu.edu.ua , www.supporting.ucu.edu.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду