25 жовтня - ярмарок вакансій «МедіаКар’єра»

20 Жовтня 2011
13185
20 Жовтня 2011
11:32

25 жовтня - ярмарок вакансій «МедіаКар’єра»

13185
25 жовтня - ярмарок вакансій «МедіаКар’єра»

Одноденна виставка вакансій «МедіаКар'єра» відбудеться у вівторок, 25 жовтня 2011 року, у Київському Палаці Спорту у рамках виставки «День Кар'єри».

 

Виставка «МедіаКар'єра» надає можливість медіакомпаніям презентувати свої вакансії, а студентам і молодим спеціалістам - знайти роботу та отримати відповіді на всі питання від роботодавців у безпосередньому спілкуванні. Організатор виставки «МедіаКар'єра»: Індустріальний Телевізійний Комітет.

 

Цілі виставки:

  • Сприяти відкритості ринку праці медіаіндустрії

  • Надати доступ до широкого кола студентів та випускників кращих навчальних закладів Києва, а також до молодих спеціалістів з досвідом роботи

  • Створити необхідні умови студентам та молодим спеціалістам для ознайомлення з наявними вакансіями та умовами праці від провідних компаній сфери медіа

 

У секції МедіаКар'єра спілкуватись зі студентами та пропонувати свої вакансії будуть провідні групи телеканалів Інтер, 1+1, Україна та СТБ. Обов'язково візьміть з собою резюме.

 

Крім спілкування біля стенду, з 14:45 до 15:20 СТБ запрошує відвідувачів на презентацію у конференц-зал, де HR директор СТБ Марія Гудкова розкаже про можливості працевлаштування та відповість на ваші питання.

 

Організатор МедіаКар'єри Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) запропонує бажаючим зробити перший крок до створення власного кіно - записатись на авторський курс Ігоря Рябчука FILMMAKING.

 

Вхід  для студентів та молодих спеціалістів вільний. Участь для компаній - платна.

 

За детальною інформацією звертайтесь до Ярослави Антіпіної

за телефоном +38 044 353 13 98 або e-mail: Yaroslava.Antipina@itk.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13185
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду