Завершився чат з Володимиром Манжосовим

13 Вересня 2011
18540
13 Вересня 2011
15:19

Завершився чат з Володимиром Манжосовим

18540
Завершився чат з Володимиром Манжосовим

На http://chat.detector.media/ відбулася чат-конференція з головою Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимиром Манжосовим на тему «Діяльність Нацради в умовах трансформації медіапростору».

 

До обговорення пропонувалися запитання: якими критеріями керувалася Національна рада при визначенні переможців цифрового конкурсу; які перспективи повторного конкурсу на місця в мультиплексах; яким Нацрада бачить розвиток МХ-4, МХ-6, МХ-7, МХ-8; що заважає ліцензуванню IPTV-провайдерів; хто має ліцензувати онлайн-телебачення, video-on-demand та інші новітні послуги; чи вистачає Україні частот для переходу на «цифру» та інші.

 

Текст чату читайте на ТК незабаром.

 

Біографічна довідка:

 

Володимир Анатолійович Манжосов. Народився 25 травня 1959 року в м. Южно-Курильську Сахалінської області.

 

Трудову діяльність розпочав одразу після закінчення школи у 1976 році. Працював токарем на виробничому об'єднанні «Точмаш», кріпильником шахтоуправління «Октябрське». У 1978 - 1980 роках проходив військову службу у лавах Радянської Армії.

 

У 1986 році після закінчення Донецького державного університету працював асистентом на кафедрі історії СРСР цього ж університету, а з грудня цього ж року по 1988 - вчителем історії у школі № 70 м. Донецька. У 1988 - 1990 роках був інструктором Київського райкому Компартії України, з 1990 року по 1991 - консультантом Донецького обкому Компартії України.

 

З 1991 по 1996 рік обіймав посаду директора відділу, заступника генерального директора, генерального директора страхової компанії «Славія - Донецьк». З лютого 1996 року працював головним спеціалістом Донецької облдержадміністрації та представником Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Донецькій області на громадських засадах. З жовтня 1996 року по грудень 1997 - заступник начальника головного управління, начальник управління інформаційної політики Донецької облдержадміністрації. У 1998 - 2001 роках обіймав посаду генерального директора ТОВ «Видавничо-рекламний концерн "Принц"», м. Донецьк.

 

2001 року Володимира Манжосова призначено на посаду представника Національної ради у Донецькій області, а з 2002 по 2005 рік - членом цього ж регуляторного органу. З серпня 2005 року працював на посаді віце-президента телерадіокомпанії «Україна». 2 квітня 2010 року указом президента № 468/2010 Володимира Манжосова призначено членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Нагороджений почесною грамотою Верховної Ради України.

 

 

 

 

Фото - Андрій Звягін

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18540
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Арина
4616 дн. тому
Как Вы относитесь к инициативе проведения форума Kiev Media Week, который сегодня стартовал в Киеве?
Валерій-Чернівці
4616 дн. тому
Скажіть будь-ласка, яким чином ТРК Сонячний промінь і Чернівці-ТБ одержали ліцензії, якщо в центрі радіочастот вони не одержали частоти на яких будуть працювати(це є порушенням закону). На мій погляд переможцями конкурсу стали підставні особи Скигар Роман та Костенюк Марія. Розкажіть хто ці люди? Адже телевізійники Чернівців нічого про них не знають. Чи розглядалась програмна концепція каналу з штатом в одну людину та без документів про фінансову спроможність?
Невідомий журналіст
4616 дн. тому
На відміну від Кабміну, в Нацраді існує гендерна рівність, 4 із 7 членів НацРади – жінки. Це добре?
Vitya
4616 дн. тому
Скажіть, будь ласка, що робити місцевим мовникам, які не потрапили у "цифру"? Тим, хто у ефірі вже більше десятка років, виготовляє якісний власний продукт і НЕ ретранслює інші телеканали? Наприклад, ТРК "Чернівці" та "ТВА" (Чернівці). Також цікаво, яким чином київська фірма "ПАРТНЕР ТВ" зможе задовольняти потреби _саме чернівецьких глядачів_ у місцевих новинах та програмах, якщо вона також отримала ліцензії _у інших українських містах_.
Ardian
4616 дн. тому
Скажите пожалуйста, Вы выступаете за увеличение тв вещания для детей. Может ли Нацсовет как-то влиять на телеканалы в этом вопросе?
Ardian
4616 дн. тому
Добрый день. Нацсовет анонсировал проведение международного форума по цифре. Расскажите по подробнее об этом
Ліля
4616 дн. тому
Скажіть, будь-ласка, чи бачили Ви телепродукт, який виробляють компанії переможці в західних областях України? Наприклад, ТРК "Вибір"
Ліля
4616 дн. тому
Як так сталося, що у Львові під час конкурсу на цифрове телебачення, у регіональний мультиплекс не потрапили такі відомі телекомпанії, як ТРК "Люкс" та ТРК Міст-ТБ (ТРК "ZIK")? Тоді як раніше повідомлялося, що пріоритет надаватиметься саме місцевим мовникам...
Невідомий журналіст
4616 дн. тому
Пане Володимире, ніхто не сумнівається у Вашій професійності. Чи відповідають Вашим вимогам працівники НацРади?
ANDREY)
4616 дн. тому
Доброго дня пане Володимир. На цифровий конкурс, який проводила Нацрада, подавала заявку російська телекомпанія «ОРТ». Ви тоді голосували за цю телекомпанію, однак вона не пройшла. Чи були від «ОРТ» в подальшому якість претензії до Нацради? Як Ви думаєте, які мотиви керували членами Нацради, що не голосували за «ОРТ»? Чи не став російський телеканал заручником непорозумінь на політичному рівні?
Друг
4616 дн. тому
Все руководители компаний, которые бывают на заседаниях Нацсовета, уже знают о вашем основном хобби – футбол. Чем Вы еще любите заниматься в свободное время?
Друг
4616 дн. тому
Владимир Анатольевич, чем отличается работа топ-менеджера в успешной телекомпании от работы высокопоставленного госслужащего? Не надоедает ли Вам рутинная работа чиновника? Где Вы себя реализовали полностью?
Друг
4616 дн. тому
Владимир Анатольевич, чем отличается работа топ-менеджера в успешной телекомпании от работы высокопоставленного госслужащего? Не надоедает ли Вам рутинная работа чиновника? Где Вы себя реализовали полностью?
//
4616 дн. тому
Скажіть будь ласка, які гарантії надали ОДТРК на 24 годинне мовлення на цифровому конкурсі? Адже ви ж самі нещодавно виставили 18 частот луганської ОДТРК з непотрібними їй відрізками часу. 2. Як ви аргументуєте невидачу ТВ 4 цифрової ліцензії, адже канал цілодобовий, і подавався на цілу область? Можливо краще було б по особливій процедурі окрім ОДТРК пустити і діючих ліцензіатів, тим більше у вас же записано, що: "Забезпечити перехід на цифрове мовлення згідно з окремим рішенням нацради", відвертий продаж, інакше пояснити вашу аргументацію щодо переможців конкурсу неможливо, нацрадою частот це таке ваше окреме рішення? А ближче до 2015-го буде та ж сама пісня, що й тепер "Частотний ресурс вичерпано"?
Ірина
4617 дн. тому
13 вересня відбуватиметься головна індустріальна нарада по цифрі за рік - Цифровий форум, а ви в цей час домовляєтеся на чат з Телекритикою. що це за демарш? чи ви вважаєте, що комунікувати з практиками - не царська справа для голови Нацради?
Олександр
4617 дн. тому
чому Ви звернулися до ганебної практики КОЛЕКТИВНОЇ статті (в ДЗ щодо цифрового конкурсу), дає знати про себе Ваш компартійний досвід і як з цим Ви працюєте? Ви самі можете узяти відповідальність за цей конкурс, чи варто розпорошити його на семерих, адже там є в нічому нерозуміючі опілати та баранови, нащо їх давати на заклання?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду