Змагання з євроінтеграції «Europa Nostra» для школярів та освітян

8 Вересня 2011
4563
8 Вересня 2011
14:56

Змагання з євроінтеграції «Europa Nostra» для школярів та освітян

4563
Змагання з євроінтеграції «Europa Nostra» для школярів та освітян

Донецький молодіжний дебатний центр спільно з Мережею центрів європейської інформації України й Українською мережею європейських клубів запрошує школярів та освітян узяти участь у всеукраїнському змаганні з європейської інтеграції "Europa Nostra". Ініціативу підтримує Європейська програма Міжнародного фонду "Відродження".

 

Метою проекту є підвищити обізнаність молодих українців про Європу, співпрацю між Україною та Європейським Союзом у цілому та програми ЄС, якими можуть скористатись молоді українці.

 

Змагання складатиметься с двох етапів.

 

Перший етап - регіональний - буде реалізовано восени на сайті www.europanostra.info. Учасникам слід зареєструватися та виконати онлайн-тест. Реєстрація триватиме до 30 листопада. Інтернет-тест відбудеться на початку грудня. Переможців визначає комп'ютерна програма.

 

Другий етап - фінальний - відбудеться навесні 2012 року. Команди учасників, які наберуть найбільше балів під час першого етапу, буде запрошено на фінал. Він триватиме впродовж двох днів. Командам буде запропоновано презентувати одну з країн ЄС і взяти участь у політичних дебатах, презентуючи молодіжний проект, спрямований на покращення співпраці між ЄС та Україною. Переможців визначатиме незалежне журі.

 

У змаганні можуть брати участь школярі 8-11 класів віком від 14 років. Кількість команд від однієї школи / класу необмежена.

 

Детальну інформацію щодо правил участі можна почитати тут.

 

Контакти: Донецький молодіжний дебатний центр, (062) 385 98 39, 345 77 90, debate@cent.dn.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4563
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду