Чат з начальником УДО Ігорем Калініним завершився

1 Липня 2011
13779
1 Липня 2011
14:00

Чат з начальником УДО Ігорем Калініним завершився

13779
Чат з начальником УДО Ігорем Калініним завершився

1 липня о 14.00 на http://chat.detector.media/ відбулася чат-конференція за участі начальника Управління державної охорони України Ігоря Калініна на тему: «Взаємодія співробітників УДО з журналістами».

 

До обговорення пропонувалися питання: пам'ятка щодо взаємодії співробітників УДО з представниками засобів масової інформації; реакція УДО на випадки конфліктів з журналістами та інші.

 

Повну текстову версію чату читайте на ТК завтра.

 

 Igor Kalinin

 

Біографічна довідка:

 

Народився 28 грудня 1959 року у селі Райове, Митищинського району, Московської області;

 

З 1977 року служба в лавах Радянської армії;

 

У 1981 році закінчив Московське вище командне училище дорожніх та інженерних військ;

 

З 1984 року проходження служби у КДБ;

 

З 1992 року по 2002 рік викладацька та наукова діяльність у Національній  академії Служби безпеки України;

 

З 2002 року по 2005 рік Начальник Центру спеціальної підготовки Головного управління «А» СБУ.

 

Учасник бойових дій у Демократичній Республіці Афганістан (Ісламська Держава Афганістан) 1986-1988 роки. Нагороджений орденом «Червона зірка».

 

Кандидат військових наук зі спеціальності розвідка та іноземні армії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13779
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег1212
4699 дн. тому
У пункті 20 ви, посилаючись на статтю 32 Конституції України, надаєте право («Порядком...», а не Законом, що вже є неконтитуційно) військовослужбовцям УДО обмежувати на режимній території право збирати інформацію про посадових осіб, щодо яких здійснюється охорона. Але приватне життя політиків апріорі вужче за приватне життя рядових громадян. Якщо політик вважає, що ЗМІ порушили його право на приватне життя — він має право звернутися до суду. Чому ви приплели цю статтю Конституції?
Олег1212
4699 дн. тому
У пункті 19 ви прописали, що військовослужбовці УДО мають право «... заходити в житлові та інші приміщення, що належать громадянам... з наступним повідомленням про це прокурора протягом 24 годин». Ви розумієте, що берете на себе неконстутиційні повноваження?
Вадим
4699 дн. тому
Привiт! Що в Украiнi фотографувати заборонено?дякую.
Kolibri
4699 дн. тому
Доброго дня! Мене цікавить таке питання: У «Порядку..» прописано поняття режиму, яке порушує основні конституційні норми. Як ви це поясните? Дякую
Kolibri
4699 дн. тому
Доброго дня! Мене цікавить таке питання: У «Порядку..» прописано поняття режиму, яке порушує основні конституційні норми. Як ви це поясните? Дякую
Lyuda
4699 дн. тому
І ще питання: чому ви затвердили цей «Порядок...», а не ініціювали зміни до Закону «Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб»?
Lyuda
4699 дн. тому
Добрий день, Ігор! В мене таке питання до Вас: Чому «Порядок забезпечення безпеки посадових осіб, щодо яких здійснюється державна охорона у місцях постійного та тимчасового перебування» затверджений Наказом, а не Законом? Адже в цьому Порядку прописан багато понять, які потребують затвредження або у вигляді Закону, або Указу Президента або ж постанови Уряду.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду