Фестиваль «Кришталеві джерела» пройде в Сумах і Севастополі

18 Травня 2011
7243
18 Травня 2011
13:38

Фестиваль «Кришталеві джерела» пройде в Сумах і Севастополі

7243
Фестиваль «Кришталеві джерела» пройде в Сумах і Севастополі

У 2011 році фестиваль «Кришталеві джерела» пройде в два етапи: із 17 по 20 серпня - в Сумах, з 21 по 24 серпня - у Севастополі на базі Української академії банківської справи Національного банку України.

 

Такий календарний план був затверджений на засіданні Організаційного комітету з проведення 20-го Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела», яке відбулося 13 травня 2011 року під головуванням члена оргкомітету, члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ірини Опілат.

 

Нагадаємо, що творчі роботи приймаються оргкомітетом до 15 червня. Конкурсанти мають їх подавати  або надсилати на адресу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення (вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, відділ зв'язків зі ЗМІ та громадськістю). До цієї дати конкурсні роботи можна також передати представникам Національної ради в Автономній Республіці Крим, областях України, містах Києві та Севастополі.

 

Оргкомітет Фестивалю наголошує, що участь у конкурсах «Кришталевих джерел» є безоплатною.

 

З докладною інформацією про умови участі у конкурсі  та з  формами бланків для заповнення можна ознайомитися на сайті Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення: nrada.gov.ua/ua/festivali/kryshtalevidzherela/. За довідками звертатися за телефоном відділу зв'язків зі ЗМІ та громадськістю Національної ради: 278-75-75.

 

Довідково: Відповідно до Положення про Міжнародний дитячий, молодіжний фестиваль аудіовізуальних мистецтв „Кришталеві джерела" до участі у  його конкурсах запрошуються дитячі, молодіжні кіно-, теле-, радіо-, фото-, медіа-гуртки та студії при освітніх закладах і професійних кіно-, телекомпаніях або студіях-виробниках, учні студенти, фотомитці, професійні творчі об'єднання для дітей та молоді.

 

На конкурси Фестивалю «Кришталеві джерела» приймаються творчі роботи:

 

1. Кіно- та телефільми (хронометражем до 30 хвилин, на DVD або касетах VHS), які оцінюватимуться у номінаціях: документально-публіцистичний;  науково-популярний; ігровий; анімаційний;  позажанровий (містить елементи різних жанрів); кліп.

 

2. Телепередачі (хронометражем до 30 хвилин, на DVD або касетах VHS), які оцінюватимуться у номінаціях:  інформаційна; документально-публіцистична;  культурно-мистецька;  науково-просвітницька; розважальна;  музична (кліп).

 

3. Радіопрограми (хронометражем до 30 хвилин, на СD або аудіокасетах), які оцінюватимуться у номінаціях: інформаційна; документально-публіцистична; культурно-мистецька; науково-просвітницька; розважальна;  музична.

 

4. Фотороботи (не більше 4-х від кожного учасника, розміром 30 см х 40 см), які оцінюватимуться у номінаціях: портрет; пейзаж; жанрове фото; натюрморт; експериментальне фото.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7243
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду