До 31 березня приймаються заявки на тренінг «Комунікації заради змін»

30 Березня 2011
6460
30 Березня 2011
10:19

До 31 березня приймаються заявки на тренінг «Комунікації заради змін»

6460
До 31 березня приймаються заявки на тренінг «Комунікації заради змін»

Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент» запрошує Вас до участі у одноденному тренінгу «Комунікації заради змін», присвяченому питанням соціальної журналістики та розслідувань за участі міжнародних експертів (4, 5, 7, 8 квітня - Одеса, Харків, Київ, Львів для учасників з усіх регіонів).

 

У програмі семінару

 

-        Створення репортажів-розслідувань на соціальні теми (аудіовізуальні прийоми, етичні і юридичні питання, світові приклади)

-        Інструменти проведення соціальних медіа кампаній для ЗМІ  

-        Джерела інформації, бази даних, ексклюзивні матеріали (ефективна взаємодія з неурядовими організаціями та органами влади, спільна сесія)

 

Експерти-тренери

 

-        Патрік Вормс, досвідчений тренер та лектор для журналістів, власник комунікаційної консалтингової агенції «Е-косолюшіонс», попередньо керуючий партнер відомого європейського консалтингового  агентства «Аспект» (Aspect). Патрік створював та надавав інформаційну підтримку комунікаційним компаніям уряду Грузії, розвитку журналістики щодо навколишнього середовища на замовлення Європейської Комісії.  Патрік розпочав свою кар'єру у комунікаційному відділі Європейської Комісії, де супроводжував створення одного з перших веб-сайтів цієї інституції. Патрік має ступень магістра університету Кембріджа (University of Cambridge).

 

-        Женев'єв Делануа, бельгійський журналіст, комунікаційний експерт проекту, з 1985 по 2003 працювала журналістом телебачення, радіо та друкованих видань Бельгії та інших країн, спеціалізація - права людини та міжнародне гуманітарне право, з 2003 по 2007 - комунікаційний офіцер ООН у Беніні, Того, у 2009 - комунікаційний експерт НУО у Нігері, багатий досвід у польовій журналістиці у Центральній Європі, Африці та Ближньому Сході.

 

Дати та місце проведення 

 

Чотири одноденних семінари пройдуть у Києві, Харкові, Львові та Одесі та відкриті для журналістів з усіх регіонів (організатори покривають витрати на проїзд).

 

4 квітня (09.30 - 18.00) Одеса, готель «Одеса» (для Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та АР Крим)

 

5 квітня - Харків, бізнес центр «Протон» (для Харківської, Полтавської, Донецької, Луганської областей)

 

7 квітня - Київ, готель «Русь» (для Київської, Житомирської, Вінницької, Чернігівської областей)

 

8 квітня - Львів, готель «Дністер» (для  Львівської,  Закарпатської, Хмельницької областей)

 

Участь тільки за попередньою реєстрацією.

 

Для отримання анкети учасника та реєстрації, а також за більш детальною інформацією просимо звертатися до регіонального менеджера проекту ЄС Тетяни Пінської за телефоном (044) 278 3376 та наступною електронною адресою tatiana@cwrights.com.ua .

 

Заповнену анкету учасника необхідно надіслати до 31 березня

 

Участь є безкоштовною. Учасники забезпечуються матеріалами семінару, 2 кава-паузами, обідом, по завершенні видається сертифікат.

 

Витрати на проїзд відшкодовуються організаторами по наданню проїзних документів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6460
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду