Міжнародна конференція

31 Жовтня 2005
971
31 Жовтня 2005
12:46

Міжнародна конференція

971
Рада Європи, Національна рада з питань радіомовлення та телебачення Республіки Польща, «Інтерньюз Україна» та Незалежна асоціація телерадіомовників запрошують взяти участь у Міжнародній конференції "Суспільні та комерційні ЗМІ як європейський виклик для України: регіональний аспект".
Міжнародна конференція
Рада Європи, Національна рада з питань радіомовлення та телебачення Республіки Польща, «Інтерньюз Україна» та Незалежна асоціація телерадіомовників запрошують взяти участь у Міжнародній конференції "Суспільні та комерційні ЗМІ як європейський виклик для України: регіональний аспект". Конференція проходитиме 7 листопада 2005 року в готельному комплексі «Русь» за адресою: Київ, вул. Госпітальна, 4. Початок о 10.00, реєстрація з 09.00-10.00.

Під час конференції планується обговорити перспективи становлення системи суспільного мовлення в Україні, моделі співіснування суспільних та комерційних мовників на медіа-ринку, а також європейський досвід фінансування та управління суспільним мовленням.

До участі у конференції також запрошені – керівник Секретаріату Президента України Олег Рибачук, віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, голова Виконавчого комітету з питань ЗМІ Ради Європи Кароль Якубович, Голова Національної ради з питань радіомовлення й телебачення Польщі Данута Ванєк, голова Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення України Віталій Шевченко, голова Представництва Європейської комісії в Україні, Білорусі та Молдові Ієн Боуг, відомий фінансист і філантроп Джордж Сорос, керівники Національної телекомпанії України, медіа-експерти з Чехії, Польщі, Данії, Боснії та Герцеговини, журналісти, менеджери теле- та радіокомпаній.

Із попередньою програмою конференції можна ознайомитися тут.

Організатори запрошують взяти участь у конференції усіх охочих та небайдужих до становлення системи Суспільного мовлення в Україні.

За докладнішою інформацією звертайтесь до координатора Андрія Кулакова за тел./факс:(+38 044) 458-4440; тел.(+3 8 044) 501-9203; моб.(8-050)602-7708;

e-mail: akulakov@internews.ua
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду