До 7 лютого приймаються заявки на участь у тренінгу «Персональні фінанси: незвіданий напрямок для затребуваних публікацій»

14 Січня 2011
1737
14 Січня 2011
16:28

До 7 лютого приймаються заявки на участь у тренінгу «Персональні фінанси: незвіданий напрямок для затребуваних публікацій»

1737
До 7 лютого приймаються заявки на участь у тренінгу «Персональні фінанси: незвіданий напрямок для затребуваних публікацій»

УАВПП і VAB Банк запрошують редакторів і журналістів друкованих та електронних ЗМІ на тренінг «Підсумки 2010 і прогноз 2011: економіка, фінанси, інвестиції». Це другий із серії тренінгів і майстер-класів проекту «Фінансовий консультант журналіста»

 

Основна ціль проекту - допомогти журналістам підвищити якість матеріалів, а для цього передати знання і бачення того, як забезпечувати високу якість публікацій і систематично допомагати своїм читачам розбиратися у питаннях особистих фінансів, у послугах бінківського і фінансового секторів, в економіці рідного міста, району, області та інших важливих фінансово-економічних аспектах життя.

 

Персональні фінанси: «Персональні фінанси: незвіданий напрямок для затребуваних публікацій»

 

Дата проведення: 11 лютого 2011 року.

 

Тривалість - 1 день, з 10:00 до 18:00.

 

Місце: Київ, вул.. Зоологічна, 5 (2-поверхова будівля), конференц-зал.

 

Кількість учасників: 20-25 чоловік.

 

Формат: доповіді та спілкування з гостями, спільна робота в групах.

 

Зміст тренінгу:

 

-       Які теми цікавлять читачів більше за все? Що можна дізнатися із досліджень аудиторії,

-       Яку інформацію можна отримати в банку: коментарії банківських експертів по запросу журналіста

-       Аналіз тенденцій банківського ринку: коментарії бінківських експертів за запитом журналістів

-       Аналіз тенденцій банківського ринку в 2010 року, прогнози на 2011 року. 

-       Практика і «козирі» видання, які спеціалізуються на питаннях фінансів і особистих фінансів. Як писати без реклами? Що читачі купують і читають охочіше всього? Що вони найчастіше вважають рекламою, а яка інформація, навпаки, для них важлива.

-       Чужий успішний досвід: аналізуємо декілька видань, присвячених персональним фінансам.

 

Умови участі:

 

-       Участь в тренінгах є безкоштовним. Організатори беруть на себе затрати по аренді залу, підготовці і тиражуванні роздаткових матеріалів і сертифікатів учасникам, оплаті послуг тренерам, організації харчування учасників. Самостійно учасники оплачують проїзд і проживання.

-       Для участі необхідно заповнити заявку і надіслати її до 7 лютого 2011 на e-mail: organizator@uapp.org

-       Підтвердження участі і додаткову інформацію кожен учасник отримає за 5 днів до проведення тренінгу на вказаний у заявці  e-mail

 

 

Контактна особа

Оксана  Мусієнко

Клієнт-сервіс УАВПП

044-425-57-87

organizator@uapp.org

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1737
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду