25 листопада – журнал «Камуфляж» і Міноборони України проведе акцію «Один день в армії»

23 Листопада 2010
13283
23 Листопада 2010
14:02

25 листопада – журнал «Камуфляж» і Міноборони України проведе акцію «Один день в армії»

13283
25 листопада – журнал «Камуфляж» і Міноборони України проведе акцію «Один день в армії»

25 листопада до 19-ї річниці Збройних Сил України Департамент преси та зв'язків із засобами масової інформації Міністерства оборони України спільно з журналом «Камуфляж» проведе святкову акцію «Один день в армії».

 

Акція «Один день в армії» відбудеться на базі 95-ї окремої аеромобільної бригади 8-го армійського корпусу у Житомирі. Передбачаються змагання між зведеним підрозділом журналістів і зірок вітчизняної естради та взводом десантників. В учбовому бою використовуватиметься американська багатоцільова інтегрована лазерна бойова система «MILES».

 

За умовами змагання, команда журналістів і естрадних зірок кількістю 20 чоловік повинна утримати займаний рубіж та знищити групу «противника», роль яких виконуватимуть 20 десантників. Учасники змагань будуть озброєні комплектом системи «MILES» та автоматичною зброєю АК-74.

 

Кожен журналіст, який виявив бажання взяти участь у змаганні з десантниками, повинен до 17.00 23 листопада заповнити анкету учасника і надіслати її на електронну адресу (dpimou@gmail.com) Департаменту преси та зв'язків із засобами масової інформації Міністерства оборони України.

 

Відбір двадцятки кращих та підготовлених представників ЗМІ, які змагатимуться з десантниками, проводитиме конкурсна комісія. Результати відбору будуть повідомлені кожному, хто надішле заповнену анкету, до 12.00 24 листопада.   

  

Журналісти, які увійдуть до двадцятки відібраних, для участі у змаганні повинні мати одяг, який дозволяє комфортно відчувати себе в польових умовах.

 

Журналісти, які не пройдуть конкурсний відбір і не потраплять до двадцятки кращих, зможуть не тільки спостерігати за навчальним боєм своїх колег з десантниками, а й стати «літописцями» цього бою.

 

По завершенні змагання для воїнів-десантників 95-ї окремої аеромобільної бригади відбудеться концерт за участю зірок української естради та молодих виконавців.  

 

Довідки за телефонами Департаменту преси та зв'язків із засобами масової інформації Міністерства оборони України: (044) 483-33-37 та 483-33-45.

 

Довідка

 

Система MILES є найкращим винаходом, який забезпечує проведення найбільш реалістичних двосторонніх навчань. Базована на використанні лазера система дозволяє вести вогонь інфрачервоними кулями зі штатної стрілецької зброї та бойових машин. Ця імітаційна система створює реалістичні звукові та наочні умови стосовно поранених та убитих, фіксуючи кількість промахів та влучень. Усі події реєструються, записуються та потім використовуються під час підведення підсумків з особовим складом, таким чином кожен учасник навчання може переглянути свої дії після тренування.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13283
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду