19 листопада – фінал фестивалю «Кіномедіа» та нагородження переможців

16 Листопада 2010
13679
16 Листопада 2010
13:04

19 листопада – фінал фестивалю «Кіномедіа» та нагородження переможців

13679
19 листопада – фінал фестивалю «Кіномедіа» та нагородження переможців

Оргкомітет кінофестивалю короткометражних фільмів про діяльність засобів масової інформації «Кіномедіа» запрошує 19 листопада на фінал фестивалю «Кіномедіа».

 

Фінал фестивалю «Кіномедіа» та нагородження переможців конкурсної частини відбудеться 19 листопада о 20:00 у кінотеатрі «Правда» кіностудії Film.UA за адресою: вул. Закревського 22, 2 вхід. Від станції метро «Петрівка» (вихід поряд з Mc.Donald's) 19 листопада о 19:00 курсуватиме «медіаавтобус».

 

Реєстрація на фінал конкурсу є обов'язковою.

Контакти:

тел..: +380 67 407 09 42,

e_mail:  projekts.nam@gmail.com

 

«Кіномедіа» - це некомерційний проект про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, спеціалістів зі зв'язків з громадськістю і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Фестиваль відбувається вперше і є відкритим майданчиком для усіх, хто має власне бачення діяльності медіа в Україні та світі і має здібності передати його у кінострічці.

 

Ініціаторам та організаторам фестивалю «Кіномедіа» є Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) та Film.UA Events.

 

За умовами участі у конкурсі фестивалю, оргкомітетом приймались фільми створені українськими авторами - професіоналами або кінолюбителями у будь-який час, у будь-якій манері, на будь-який носій, у будь-якій країні, тривалістю до 30 хв. Головною оцінювальною характеристикою є ідея фільму, її максимальна наближеність до теми та суті, а саме - роль та вплив медіа на суспільство, висвітлення принципів роботи газетярів, репортерів, телеведучих, спеціалістів зі зв'язків з громадськістю і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа.

 

Переможців фестивалю визначатимуть у 6 номінаціях:

- Гран-прі фестивалю

- кращий ігровий фільм

- кращий анімаційний фільм

- кращий документальний фільм

- кращий експериментальний фільм

- приз глядацьких симпатій.

 

На конкурс фестивалю «Кіномедіа» цього року було подано більше 30 яскравих та ідейних кіноробіт. Експертне журі конкурсу формувалося з огляду присутності у ньому фахівців зі сфери кіно, ЗМІ, та медіабізнесу. Число членів фахового журі є непарним, та налічує 11 професіоналів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду