У рамках проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» журналістів запрошують на прес-тур

16 Листопада 2010
7584
16 Листопада 2010
10:49

У рамках проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» журналістів запрошують на прес-тур

7584
У рамках проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» журналістів запрошують на прес-тур

У рамках проекту «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент» журналістів запрошують на прес-тур на відкриття триденного спеціалізованого табору для дітей з різних соціальних груп. Такі різні групи дітей поєднуються вперше у навчальному таборі з нагоди підписання Конвенції з прав дітей.

 

Час та місце проведення: 19 листопада 2010 року, о 1500 під Києвом (Пуща Водиця).

 

На початку відкриття відбудеться прес-конференція, на якій представники Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту і  Представництва ЄС в Україні окреслять пріоритети політики щодо підтримки сімей та протидії насильству серед дітей.

 

Під час візиту до табору журналісти зможуть взяти коментарі у представників Міністерства, організаторів табору, дітей та батьків, взяти участь у навчальних іграх.

 

Учасники прес-конференції:

 

  • - Світлана Толстоухова, Заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту.
  • - Тетяна Шульга, менеджер проектів Представництва Європейського Союзу в Україні
  • - Женев'єва Делануа, координатор таборів, комунікаційний експерт проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент»

 

Участь преси - за попередньою акредитацією.

 

Місце проведення табору та прес-конференції  буде повідомлено після реєстрації. Відібрані учасники будуть забезпечені трансфером до та з місця події.  

 

Для акредитації звертайтесь до Ольги Сушицької - тел/факс: (+38 044) 458 44 40, мобільний: +38 067 243 63 55, e-mail: osushytska@internews.ua

 

Заявки приймаються до 18:00 18 листопада 2010 року. У заявці слід вказати: ПІБ, назву ЗМІ, посаду, номер моб. телефону, адресу ел.пошти.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду