10 листопада − прес-конференція антинаркотичного інтернет-конкурсу «Майя»

6 Листопада 2010
1241
6 Листопада 2010
16:52

10 листопада − прес-конференція антинаркотичного інтернет-конкурсу «Майя»

1241
10 листопада − прес-конференція антинаркотичного інтернет-конкурсу «Майя»

10 листопада 2010 року, на офіційному інтернет-порталі Транснаціонального антинаркотичного конкурсу «Майя» з 10.00 до 13.00 за московським часом у режимі онлайн відбудеться прес-конференція з організаторами конкурсу - наркологом та президентом Всесвітньої Ліги «Розум поза наркотику» професором Женішбек Назаралієвою (Бішкек, Киргизстан), головою Спілки журналістів Росії Всеволодом Богдановим (Москва, Росія) і президентом Міжнародної шахової федерації Кірсаном Ілюмжиновим (Афіни, Греція). 

 

Під час прес-конференції Організатори конкурсу ознайомлять з цілями, завданнями та мотиваціями конкурсу «Майя».

 

 


Як ми повідомляли раніше, 3 листопада 2010 Всесвітня Ліга «Розум поза наркотику» спільно з Міжнародною федерацією шахової та Спілкою журналістів Росії дала старт транснаціонального інтернет-конкурсу «Майя», мета якого - показати закулісне життя людей, які вживають різні види психоактивних речовин, почути правду про наркотики з вуст залежних та їх близьких. Організатори проекту впевнені, що дана профілактична акція допоможе виробити у людства, зокрема в молодіжній субкультурі, усвідомлений імунітет до наркотиків.

 

 



Проект триватиме 18 місяців. На першому етапі «Майя» охопить російськомовну частину світу. Через шість місяців естафета конкурсу перейде на всі континенти світу. Учасниками конкурсу можуть стати всі бажаючі віком від 10 років. Організатори впевнені, що участь у проекті «Майя» стане не лише попередженням для суспільства, але і першим кроком до зцілення для людей, які зіткнулися з цією хворобою. Завдяки транснаціональному конкурсу «Майя», наркозалежні та їх близькі зможуть поділитися своєю бідою. Проект дасть можливість показати людям, що вживають наркотики, що вони не кинуті наодинці зі своєю проблемою, що суспільство не байдуже до них.
 

 

 


Оцінювати надіслані на конкурс роботи будуть: голова Спілки журналістів Росії Всеволод Богданов, заслужений артист Росії Валерій Меладзе, телеведучі Андрій Малахов і Олена Малишева, а також арт-критик Костянтин Дорошенко і письменник Любомир Дереш. Інтернет-конкурс «Майя» підтримали духовні лідери всіх основних релігійних конфесій світу, політики, громадські діячі, зірки шоу-бізнесу та експерти в області наркології.
 

 

 


Крім безпосередньої участі в конкурсі та ознайомлення з творчими роботами, кожен відвідувач порталу інтернет-конкурсу «Майя» має унікальну можливість поставити пряме запитання і отримати вичерпну професійну відповідь від експертів. Професіонали в області наркології, криміналістики, соціології, психології, політології, історії та філософії, які підтримали проект, в онлайн режимі допоможуть знайти шляхи вирішення виникаючих проблем.
 
 
Оргкомітет Транснаціонального антинаркотичного інтернет-конкурсу «Майя»
 
 
Телефони у Бішкеку: 810 996 312 6502 83, 810 996 312 6501 26
e-mail: mail@outofdrug.org
URL: www.mayaplanet.org

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1241
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду