13 жовтня – конференція «Забезпечення плюралізму ЗМІ в Україні»

5 Жовтня 2010
16212
5 Жовтня 2010
14:42

13 жовтня – конференція «Забезпечення плюралізму ЗМІ в Україні»

16212
13 жовтня – конференція «Забезпечення плюралізму ЗМІ в Україні»

13 жовтня спільний проект Європейського Союзу та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» проводитиме конференцію на тему «Забезпечення плюралізму ЗМІ в Україні».

 

Конференція відбудеться за адресою: вул. Ярославів Вал 22, готель Radisson BLU, з 10:00 до 15:30.

 

Із вступними промовами від міжнародних організацій на цьому заході виступатимуть голова Представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра, представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович, голова Депертаменту з питань інформаційного суспільства та протидії злочинності Ради Європи Іван Коеджиков.

 

На конференцію запрошуються представники Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації,  Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, Державного комітету телебачення та радіомовлення, Антимонопольного комітету України, галузевих об'єднань мовників, громадських організацій та медіа-експертів, а також керівники теле- та радіоорганізацій.

 

Учасники конференції обговорять європейські стандарти щодо плюралізму ЗМІ та практичні заходи для їх забезпечення в контексті українського сьогодення.

 

Організатори просять підтвердити участь у заході до 11 жовтня 18:00 за телефонами 2788948, 067-7998727 або надіслати підтвердження на адресу olga.sedova@coe.int

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду