8 вересня – церемонія нагородження премією «Фаворит телепреси 2010»

6 Вересня 2010
9284
6 Вересня 2010
09:51

8 вересня – церемонія нагородження премією «Фаворит телепреси 2010»

9284
8 вересня – церемонія нагородження премією «Фаворит телепреси 2010»

8 вересня об 11:00 в конференц-залі «Слов'янський», готелю «Либідь» (пл. Перемоги, 1) відбудеться прес-конференція та відкрита церемонія нагородження щорічною премією «Детектор медіа» «Фаворит телепреси 2010».

 

В прес-конференції візьмуть участь:

Наталія Лигачова, шеф-редактор журналу та сайту «Детектор медіа».

Представники експертної ради нагороди.

 

Заявки на акредитацію приймаються за телефонами: (044) 235-22-55, 235-70-91, 8-098-824-59-07, контактна особа - Лілія Зінченко. Email: zinchenko.liliya@detector.media

 

Перебіг подій премії в 2010 році:

 

30 серпня експертне журі телеоглядачів  з 19  українських видань під час  дискусії на круглому столі (http://www.detector.media//news/article/55383/2010-08-30-pershe-ta-druge-mistse-premii-favorit-telepresi2010-viznacheno-do-golosuvannya-za-trete-mistse-doluchatsya-glyadachi/) та шляхом відкритого голосування  визначило  двох переможців професійної відзнаки «Фаворит телепреси-2010»,  які посіли, відповідно,  перше та друге місця.

 

Шорт-лист номінантів, що обговорювався на круглому столі склали 20 телепрограм (за абеткою):

 

1.«Большая политика с Евгением Кисилевым» («Інтер»)

2.«БУМ» («Інтер»)

3.«Велика різниця по-українськи» (ICTV)

4.«Гра долі» (5 канал)

5.«Діалоги» (канал «Культура»)

6.«Історії міста»  (СІТІ )                                     

7.»Кіно.UA» (Сергій Неретін, Перший національний)

8.«Міняю жінку» («1+1»)                                      

9.«Неформат»   (Олександр Єгоров, СІТІ)    

10.«Новий час» (5 КАНАЛ)

11.«Правда з Віталієм Портніковим» (ТВі)

12. «Правда Романа Скрипіна» (ТВі)

13. «Свобода слова з Андрієм Куликовим» (ICTV)

14. «Танцюють всі-2» (СТБ)

15. «ТСН» («1+1»)

16. «Фабрика. Суперфінал» (Новий канал)

17. «Факти тижня з Оксаною Соколовою» (ICTV)

18. «Футбольний уік-енд» (ТРК «Україна»)

19. «Час» (5 канал)

20. «Я так думаю з Анною Безулик» (5 канал)

 

Головною інтригою голосування став розподіл голосів між проектами, що претендують на третє місце «Фаворита телепреси». Під час голосування  пресового журі  три проекти  здобули однакову кількість прихильників серед експертів.

 

1. БУМ («Інтер»);

2. «Кіно.UA» (Перший національний);

3. «Новий час» (5 канал).

 

Сайт Детектор медіа з 31 серпня по 7 вересня відкритим голосуванням читачів за одну із програм  має намір визначити переможця.

 

Експертну раду нагороди «Фаворит телепреси-2010» склали представники наступних видань: «Детектор медіа», MRM, «МедіаБізнес», «Дзеркало тижня», «КоммерсантЪ», «День», «Український тиждень», «Главред», «Профіль», «Известия в Украине», «Комментарии», «Телерадиокурьер», «Фокус», Marketing Media Review, «Медіапорт», «Кореспондент», «МедіаСат» «Комсомольская правда в Украине», «Журналіст України».

 

Довідка:

«Фаворит телепреси» - засновано 2007-го року як премію для телевізійних програм від оглядачів, що пишуть про телеконтент та медійний ринок у друкованих  та інтернет-виданнях.  Згідно з положенням, переможцем може стати будь-яка телепрограма , що транслювалася в поточному телевізійному сезоні та засвідчила високий професійний рівень або новий ринковий тренд. «Фаворитом телепреси» стає програма, яка, на думку преси, у попередньому телесезоні найяскравіше та найсуттєвіше демонструвала творчий пошук у розвитку виробництва суспільно-відповідального телевізійного продукту в Україні.Організатор премії - «Детектор медіа».

 

«Фаворитом телепреси - 2007» стала програма «Вікна» (СТБ). У 2008 році нагороду вручено програмі «За вікнами» (СТБ). У 2009 році - «Україна має талант» (СТБ) http://www.detector.media//news/article/47671/2009-09-03-ukraina-mae-talant-stala-favoritom-telepresi-2009-onovleno/.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9284
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду