2 вересня почався прийом журналістських робіт на конкурс «Гідна праця – особливим фахівцям»

2 Вересня 2010
6238
2 Вересня 2010
10:44

2 вересня почався прийом журналістських робіт на конкурс «Гідна праця – особливим фахівцям»

6238
2 вересня почався прийом журналістських робіт на конкурс «Гідна праця – особливим фахівцям»

Проект технічного співробітництва «Соціальна інтеграція людей з інваліднiстю шляхом забезпечення доступу до зайнятостi» оголошує конкурс на кращу опубліковану журналістську роботу «Гідна праця - особливим фахівцям».

 

Від журналістів очікується висвітлення історії про людину з інвалідністю під новим кутом зору - як ефективного працівника й компетентного професіонала. Герой статті - жінка або чоловік, які, незважаючи на свої фізичні, сенсорні, психічні чи розумові вади, реалізувалися на професійній ниві.

 

Адреса для подання електронних версій опублікованих статей та контактів авторів: SIDsuccessstory@gmail.com  Конкурсні роботи приймаються з 2 вересня до 20 листопада 2010 року включно.

 

Переможець визначатиметься шляхом таємного голосування членів комісії конкурсу: представників Програми розвитку ООН, Міжнародної організації праці, Державного центру зайнятості та НДО людей з інвалідністю.

 

Підведення підсумків конкурсу відбудеться 2 грудня під час прес-конференції до Міжнародного дня інвалідів. Журналісту-переможцю конкурсу буде вручать приз - сучасний ноутбук.

 

Проект «Соціальна інтеграція людей з інваліднiстю шляхом забезпечення доступу до зайнятостi» впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні спільно з Міжнародною організацією праці та Державним центром зайнятості. Мета проекту - активна інтеграція людей з інвалідністю до відкритого ринку праці та забезпечення рівності їхніх прав та можливостей. Проект зміцнює інституційний потенціал Державної служби зайнятості та її партнерів щодо забезпечення доступу до зайнятості людей з інвалідністю та змінює сприйняття їх суспільством на ринку праці. За інформацією звертайтеся, будь-ласка, до PR-спеціаліста проекту Ольги Іноземцевої: Olga.inozemtseva@undp.org.ua, 067 773 70 26

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду