Чат з Олександром Мартиненком завершено

5 Серпня 2010
6183
5 Серпня 2010
07:48

Чат з Олександром Мартиненком завершено

6183
Чат з Олександром Мартиненком завершено

 

 

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція з головним редактором ІА «Інтерфакс-Україна» Олександром Мартиненком на тему: «Нова влада і ситуація в медіасфері».

 

До обговорення пропонуються питання: свобода слова - реальна чи декларована,  як боротися з джинсою, діяльність Громадської гуманітарної ради при президентові України тощо.

 

Повну версію чату читайте сьогодні на ТК.

 

 

 

 

 

 

Біографічна довідка:

 

Олександр Мартиненко народився в Харкові, здобував освіту в Харківському державному університеті на економічному факультеті. Закінчивши його в 1982 році, працював інженером планового відділу заводу «Комунар».

З 1987 - працював на ка
федрі планування народного господарства Харківського державного університету.

З 1990 року працює кореспондентом, згодом - редактором відділу газети «Орієнтир ДіП».

З січня 1992 - головний редактор агентства «Харків-новини», а через 7 місяців - президент агенції «Інтерфакс-Україна».

Січень 2000 року - жовтень 2001 року - прес-секретар
президента України.

З жовтня 2001 - консультант Адміністрації
президента України.

17 червня 2002 - 6 вересня 2003 - член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Квітень 2001 - вересень 2002 - секретар Ради з питань інформаційної політики при
президентові України.

Володіє англійською мовою, захоплюється роботою.

Виховує сина Андрія.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6183
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5029 дн. тому
От видно по вашому життєвому шляху, що для вас журналістика - спосіб заробітку і кар'єра, засіб просування по ієрархічним сходинкам в суспільстві, здобуття для себе привілеїв, а не місія. Проглядається бажання служити начальству, а не суспільству. Не хочете прокоментувати?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5029 дн. тому
З вашої трудової біографії: "...З 1987 - працював на кафедрі планування народного господарства Харківського державного університету. З 1990 року працює кореспондентом, згодом - редактором відділу газети «Орієнтир ДіП». З січня 1992 - головний редактор агентства «Харків-новини», а через 7 місяців - президент агенції «Інтерфакс-Україна». По-перше, що таке "ДіП"? По-друге, з огляду на ваш трудовий шлях - ніщо не віщувало того, що ви станете журналістом. І раптом - така стрімка успішна кар'єра в цій галузі, аж до Адміністрації Президента! Чим це можете пояснити? Не поділитися секретом успіху?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5029 дн. тому
Ви справляєте враження дуже сервільного журналіста, причому, характерна риса - лояльного до будь-якої влади, тієї, що є чиина на данний момент. Я кажу про це на підставі вашої участі у ток-шоу, тих запитань, які ви ставите запрошеним до студії політикам. Ну такі вже вони "прилизані", ну такі ялові, аж ніякі. Скільки вас не дивлюся - жодного гострого незручного запитання не почув. Від одного вашого вигляду - вже на позіхи тягне, у сон клонить. Тому коли ви берете мікрофон - відразу перемикаю на інше ток-шоу. Тому свобода слова - взагалі не ваша тема. Ви без неї жили і ще триста років успішно проживете.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду