Оголошено старт всеукраїнського відеоконкурсу «Україна, в якій я хочу жити»

9 Липня 2010
4855
9 Липня 2010
12:07

Оголошено старт всеукраїнського відеоконкурсу «Україна, в якій я хочу жити»

4855
Оголошено старт всеукраїнського відеоконкурсу «Україна, в якій я хочу жити»

Всеукраїнський некомерційний проект Кіномайстерня CinemaHall та компанія «Бакотек», офіційний дистриб'ютор «Sony Creative Software», оголошують про старт відеоконкурсу «Ukraine I want to live in» («Україна, в якій я хочу жити»).

Взяти участь в конкурсі може будь-хто, незалежно від віку та професії. Для цього треба зняти і змонтувати фільм на тему «Україна, в якій я хочу жити».

Фільм повинен бути змонтований у Sony Vegas Pro (повнофункціональну trial-версію Sony Vegas Pro можна скачати на офіційному сайті компанії Sony Creative Software).

 

Готовий фільм необхідно завантажити на vimeo/ youtube і надіслати посилання на фільм разом із заявкою на участь на офіційний е-мейл конкурсу: sonycontest@cinemahall.org.ua

 

Кінцева дата подачі заявок та фільмів: 1 вересня 2010 р.



В якості призів конкурсу виступає ліцензійне програмне забезпечення.

 

1 місце:
Free Copy of Vegas Pro 9, Sound Forge Pro 10, Vegas Production Assistant, ACID Pro 7 + a free upgrade to Vegas Pro 10 when available (вартістю 2000€+)

 

2 місце:
Free Copy of Vegas Pro 9, Sound Forge Pro 10 (вартістю 1100€)

 

3 місце:
Free Copy of Vegas Pro 9. (вартістю 650€)

 

Подивитися деталі конкурсу та заповнити заявку можна на офіційному сайті конкурсу.

 

В контексті відеоконкурсу 14 липня 2010 р. о 18.00 в галереї «ХудГраф» (б-р. Шевченко, д.33, 2 поверх) відбудеться майстер-клас з монтажу. Вхід вільний. Деталі та попередня реєстрація на сайті http://www.cinemahall.org.ua/  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4855
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду