28 травня - круглий стіл «Використання соціальних мереж у кризовій ситуації та їхній вплив на професійну журналістику»

27 Травня 2010
18180
27 Травня 2010
16:38

28 травня - круглий стіл «Використання соціальних мереж у кризовій ситуації та їхній вплив на професійну журналістику»

18180
28 травня - круглий стіл «Використання соціальних мереж у кризовій ситуації та їхній вплив на професійну журналістику»

28 травня об 11.00 програма  «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк та програма сприяння Парламенту України (ПСП II) запрошує представників ЗМІ та неурядових медіа організацій взяти участь у круглому столі «Використання соціальних мереж у кризовій ситуації та їхній вплив на професійну журналістику». 

 

У заході візьмуть участь викладачі  Інституту  публічного врядування ім. Джона Ґленна Університету штату Огайо (США) Дебра Джаспер та Бетсі Хаббард.

 

На  круглому столі буде презентована практика використання соціальних мереж урядом США на прикладі вибуху нафтодобувної платформи у Мексиканській затоці й обговорюватимуться можливості застосування соціальних мереж в Україні.

 

Круглий стіл відбудеться у приміщенні Інтерньюз Нетворк за адресою вул. Ризька, 15.

 

Просимо зареєструватись для участі за телефоном (044) 458-44-39 або електронною поштою umedia@internews.org.

 

Довідка

 

Дебра Джаспер і Бетсі Хаббард керують  Програмою підтримки  журналістів-політологів «Кіплінджер» Університету штату Огайо (Kiplinger Program in Public Affairs Journalism). Вони викладають курс впливу цифрових ЗМІ на публічну політику в Інституті публічного врядування ім. Джона Ґленна Університету штату Огайо, а також проводять тренінги з соціальних медіа технологій та стратегії роботи з новими медіа платформами.

 

Дебра Джаспер майже 20  років була політичним оглядачем, проводила журналістські розслідування. Її роботи відзначені понад 40 журналістськими нагородами.

 

Бетсі Хаббард понад 18 років працювала в сфері управління проектами, благодійних проектів та прикладних досліджень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18180
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду