21 травня − презентація телеканалу Белсат TV

19 Травня 2010
1988
19 Травня 2010
14:14

21 травня − презентація телеканалу Белсат TV

1988
21 травня − презентація телеканалу Белсат TV

21 травня о 18.00 у Фундації Центр Сучасного Мистецтва на Щекавицький, 34 фестиваль «Білоруська весна» спільно з виданням «Детектор медіа»  презентує Белсат TV.


Про роботу Белсат TV розкажуть редактор інформаційного відділу Аляксей Дзікавіцкій та київський кореспондент телеканалу Тарас Ратушний.


Модерує подію Леся Ганжа, заступниця головного редактора сайту Детектор медіа.

 

Презентація відбудеться за підтримки Польского Інституту в Україні.

 

Белсат TV - це перший і наразі єдиний незалежний телеканал в Білорусі, що працює з 10 грудня 2007.

 

Журналісти Белсат TV співпрацюють у тому числі з Білоруською асоціацією журналістів, що отримала відзнаку Європейського парламенту ім. Андрія Сахарова за свою правозахисну діяльність. Час першого ефіру Белсат TV було обрано не випадково - він відбувся у Всесвітній день захисту прав людини. 

 

Телеканал було створений відповідно до угоди між польським Міністерством закордонних справ та польським державним телеканалом POLSAT у 2007 році. 

 

Наразі Белсат TV має щоденну 6-годинну програму - (17.00-23.00 за мінським часом). 

 

Белсат TV розповсюджується через найпопулярніший у Білорусі супутник Sirius 4, а на заході країни - через Astra 1KR. Astra також дає можливість дивитися Белсат TV у Польщі та Західній Європі. Крім того, більшість програм також доступна на http://www.belsat.eu./ 

 

Белсат TV є проектом, спрямованим на демократизацію білоруського суспільства. Значення телеканалу для білоруського суспільства можна порівняти із впливом Радіо Свобода та Голос Америки на Радянський Союз.

 

Телевізійна програма телеканалу виключно білоруськомовна.

 

«Білоруська весна-2010» була б неможливою без партнерів: Фундація Центр Сучасного Мистецтва (головний майданчик київських подій фестивалю); білоруський ПЕН-центр та мережа Книгарень «Є», що підтиримують літературну частину фестивалю; Польський інститут в Україні; канал Тві; Kyiv GUTG centre; Департамент Культурних Спільнот; творче угрупування Н40; Детектор медіа.

 

Інформаційні спонсори: Український тиждень, Радіо Свобода, інтернет-партнер Zахід.нет, Кінодайджест, газети Наша Ніва, Viewpoint east; Мистецьке об'єднання «Остання барикада», Рожевий слоник.

 

Запис за телефоном: +38 044 221 40 49 

 

Прес-відділ фестивалю «Білоруська весна-2010»:

Віра Гладких

+38063 717 97 38, nenorm@gmail.com

Аліна Дяченко

+38068 364 22 13, aleechka@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1988
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду