З 1 по 5 червня триватимуть Дні кабельного телебачення України

6 Травня 2010
1017
6 Травня 2010
15:17

З 1 по 5 червня триватимуть Дні кабельного телебачення України

1017
З 1 по 5 червня триватимуть Дні кабельного телебачення України

З 1 по 5 червня 2010 року відбудуться Дні кабельного телебачення України 2010. Урочистості пройдуть в парку-готелі «Марат», (Гаспра, АР Крим).

 

Організатори - асоціація «Укртелемережа» і компанія «Техекспо». Генеральним інформаційним партнером є «Перший діловий» канал. Інформаційну підтримку забезпечують видання Mediasat, «Детектор медіа».

 

Програма передбачає тематичні заходи для операторів кабельного телебачення і електронних комунікацій, мовників і контент-провайдерів, постачальників технологічних рішень для кабельних мереж та інших учасників ринку мультимедійних послуг.

 

1 червня відбудеться урочисте відкриття Днів кабельного телебачення України 2010 і контент-шоу «В парку Чаїр».

 

На 2 червня запланована головна подія - форум операторів кабельного телебачення України «Європейська модель регулювання ринку електронних комунікацій. Необхідність вдосконалення національного законодавства як результат розвитку нових технологій».

 

3 червня розпочнеться круглий стіл «Нішеві телеканали: взаємодія з рекламним ринком», організований Всеукраїнською рекламною коаліцією, Українською асоціацією маркетингу, та «Першим діловим».

 

4 червня Асоціація «Укртелемережа за участі Спілки кабельного телебачення України та Всеукраїнської асоціації операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж проводе практичний семінар для керівників і юристів підприємств - операторів електронних комунікацій.

 

Детальніше з програмою заходів можна ознайомится тут.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду