29 квітня – круглий стіл «Реклама на дорогах: аспект безпеки»

27 Квітня 2010
10124
27 Квітня 2010
14:32

29 квітня – круглий стіл «Реклама на дорогах: аспект безпеки»

10124
29 квітня – круглий стіл «Реклама на дорогах: аспект безпеки»

29 квітня о 9:00 в приміщенні інформагенції «Укрінформ» (вул. Богдана Хмельницького, 8/16) Всеукраїнська громадська організація «Асоціація безпеки дорожнього руху» і Асоціація зовнішньої реклами України проводять круглий стіл на тему: «Реклама на дорогах: аспект безпеки».

 

Учасникам пропонується обговорити проблемні питання розміщення зовнішньої реклами. Зокрема, чи справді зростання кількості щитів на дорогах збільшує ризик водіїв потрапити в аварію? Чи варто приймати щодо цього жорсткі законодавчі рішення? Перспективи соціальної реклами в Україні. Досвід розміщення реклами яких країн можливо було б використати в Україні? Як узгодити в цьому плані інтереси бізнесу, державної служби автомобільних доріг, місцевих бюджетів тощо.

 

До участі в засіданні круглого столу запрошені: керівники Укравтодору, ДАІ МВС України,  Місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна», Біржі соціальної реклами України, Асоціації міст України, представники Міжнародного фонду «Єдиний світ», народні депутати, експерти проекту «Твіннінг. Безпека дорожнього руху в Україні», науковці.

 

Контактна інформація:

ВГО «Асоціація безпеки дорожнього руху»,

01001, Київ, вул. Станіславського 3, офіс 6

Тел.: 044 238 80 82; e-mail: office@roadsafety.org.ua http://www.roadsafety.org.ua/

 

Асоціація зовнішньої реклами України

01133, Київ, бул. Лесі Українки 19, оф.175 Тел../факс: 044 285 58 38 http://www.outdoor.org.ua/

 

Попередня акредитація:

Ірина Вовк - 044 238 80 82, 097 664 01 01

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10124
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду