16 квітня − майстер-клас «Найкращі практики у репортажах про жінок та дітей»

13 Квітня 2010
1172
13 Квітня 2010
14:08

16 квітня − майстер-клас «Найкращі практики у репортажах про жінок та дітей»

1172
16 квітня −  майстер-клас «Найкращі практики у репортажах про жінок та дітей»

В п'ятницю, 16 квітня 2010 року, з 12.00 до 14.00 відбудеться майстер-клас з Майком Джемпсоном, медіа експертом з Великобританії, автором посібника ЮНІСЕФ «Медіа та права дитини», директором  The MediaWise Trust. Майстер-клас відбудеться в офісі МГО «Інтерньюз-Україна», за адресою вул. Ризька, 15.

 

На семінарі будуть обговорені рекомендації та принципи підготовки репортажів про дітей та питання висвітлення рівності між жінками та чоловіками у журналістиці.

 

Майк Джемпсон (Mike Jempson) - журналіст, письменник та тренер з 35-річним досвідом роботи у медіа, розробляє та проводить навчальні програми для журналістів у більш ніж 40 країнах світу у співпраці з ООН, Міжнародною федерацією журналістів, Інститутом медіа різноманітності та ін. Майк Джемпсон очолює британську благодійну організацію MediaWise, яка працює над питаннями етики медіа. Майк Джемпсон є одним з авторів посібника ЮНІСЕФ «Медіа та права дитини», який було розроблено з метою кращого розуміння питань захисту прав дитини та активнішою участю медіа у захисті цих прав.

 

Семінар відбудеться у рамках діяльності Мережі соціальної журналістики в Україні, ініціатором створення якої виступив проект Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент». Завдяки мережі журналісти мають можливість ознайомлюватися з найкращими практиками та обмінюватися досвідом для розвитку соціальної журналістики.

 

Участь у майстер-класі лише за попередньою реєстрацією.

 

Будь-ласка, підтвердіть свою участь Ользі Сушицькій,  моб. 067-243-63-55, ел. пошта osushytska@internews.ua. Ви також можете надіслати ваші питання для експерта заздалегідь для включення їх в обговорення на семінарі.

 

Реєстрацію відкрито до 15 квітня, четверга, 16.00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1172
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду