14-17 квітня у Тернополі – перший всеукраїнський книжковий фестиваль «Джура-фест»

12 Квітня 2010
5262
12 Квітня 2010
11:03

14-17 квітня у Тернополі – перший всеукраїнський книжковий фестиваль «Джура-фест»

5262
14-17 квітня у Тернополі – перший всеукраїнський книжковий фестиваль «Джура-фест»

14-17 квітня у Тернополі пройде перший всеукраїнський книжковий фестиваль «Джура-фест», повідомляє ZIK.

 

У Тернополі видавництво «Джура», за підтримки міської ради та Тернопільської облдержадміністрації, організовує всеукраїнський книжковий фестиваль «Джура-фест».

 

Оргкомітет фестивалю пропонує різноманітні заходи: якнайширшу участь видавців (видавництва всієї України) та авторів у презентаціях і зустрічах з читачами, концерти авторської пісні та співаної поезії, презентацію літературних новинок, вручення заснованих фестивалем нових літературних премій, виставку-продаж книг, майстер-класи відомих художників.

 

За словами організатора фестивалю Василя Ванчури, цей літературний фестиваль має низку відмінних новацій від Львівського книжкового форуму та Київського книжкового форуму «Медвін», він покликаний повернути спілкуванню письменника з читачем атмосфери свята, залучивши до цього відомих співаків, акторів, художників, спортсменів, які приїдуть на фестиваль як гості, щоб привернути увагу до сучасної української літератури.

 

Головні заходи фесту: церемонія урочистого відкриття фестивалю української книги «Джура-фест»; творчий вечір на честь відкриття першого фестивалю української книги «Джура-фест»; вручення літературних премій та вручення нагород; майстер-клас від Івана Марчука; вечір пам'яті Соломії Крушельницької; майстер-клас від Миколи Дмітруха: малювання шаржів; круглий стіл на тему: «Що, крім конспектів, читає молодь? (за участю лідерів та активістів МГО та представників ЗМІ); диспут-клуб «Книга і преса»; вечір співаної поезії; вечір гумору; сучасний дизайн оформлення книги; майстер-клас від студентів Галицького інституту ім. В. Чорновола; виставка експозицій музею книг з міста Бережан; літературно-книжкові акції тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5262
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду