1-2 квітня − тренінг «Журналістська етика у висвітленні питань кримінально-виконавчої системи»

22 Березня 2010
1146
22 Березня 2010
16:23

1-2 квітня − тренінг «Журналістська етика у висвітленні питань кримінально-виконавчої системи»

1146
1-2 квітня − тренінг «Журналістська етика у висвітленні питань кримінально-виконавчої системи»

Проект «Підтримка пенітенціарної реформи в Україні» та Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошують журналістів національних та регіональних ЗМІ взяти участь у дводенному тренінгу на тему «Журналістська етика у висвітленні питань кримінально-виконавчої системи», який відбудеться в Києві  1-2 квітня 2010 р.

 

Пропонований тренінг надасть можливість журналістам дізнатися про:

- кримінально - виконавчу систему України: сучасний стан та проблеми реформування;

- принципи і правила, якими повинні керуватися журналісти під час роботи в місцях позбавлення волі;

- особливості одержання інформації (порядок надсилання інформаційних запитів, надання дозволів тощо) про життя засуджених в місцях позбавлення волі;

- принципи професійної етики при висвітленні питань кримінально-виконавчої системи України;

- які форми подачі матеріалів є неприпустимими з точки зору журналістської етики (дослівне переповідання деталей злочинів, документальне відтворення подій, які містять елементи виключної жорстокості тощо).

 

Практично закріпити навички, здобуті на тренінгу, учасники зможуть під час візиту до  Березанської виправної колонії управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в м. Києві та Київській області (№95).

 

Учасникам тренінгу буде надана можливість інтерв'ювання засуджених та бліц-написання статті з подальшим її аналізом фахівцями.

 

Для журналістів з регіонів організатори покривають такі витрати:

- дорожні витрати учасників за наявності оригіналів квитків;
- харчування;
- готель.

 

Для участі у тренінгу необхідна попередня реєстрація.

 

Заповнити онлайн анкету-заявку модна на  http://www.internews.ua/  чи на блозі http://trainingsiua.blogspot.com/

 


Анкети приймаються до 14:00 25 березня 2010 року. Перевага надаватиметься журналістам, які робили матеріали на соціальну та пенітенціарну тематику.

 

Додаткову інформацію можна отримати , звернувшись до Ольги Сушицької за телефонами: (044) 448 44 40, моб. 067 243 63 55, або написавши на електронну адресу osushytska@internews.ua .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1146
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду