24 березня − cемінар «Формати та висвітлення соціальних тем ЗМІ у Великобританії»

22 Березня 2010
1140
22 Березня 2010
16:13

24 березня − cемінар «Формати та висвітлення соціальних тем ЗМІ у Великобританії»

1140
24 березня − cемінар «Формати та висвітлення соціальних тем ЗМІ у Великобританії»

24 березня о 12:00 розпочнеться двогодинний семінар та відкрита дискусія «Формати та висвітлення соціальних тем ЗМІ у Великобританії» за участі провідних медіаекспертів з Лондону.

 

Учасники семінару матимуть можливість зустрітися та обмінятися досвідом із колишніми журналістами Бі-Бі-Сі та співзасновниками провідної тренінгової організації «Media Players International» Тімом Граут-Смітом та Лілією Побережською.

 

Тім Граут-Сміт є випускником Оксфордського університету з 26 річним досвідом роботи у Бі-Бі-Сі. Тім робив радіо репортажі для Бі-Бі-Сі з більш ніж 30 країн. Він також має досвід роботи у пресі та телебаченні.

 

Лілія Побережська працювала протягом дев'яти років для Світової служби Бі-Бі-Сі (BBC World Service). Після закінчення Київського державного університету та отримання диплому Лондонської школи зв'язків із громадськістю, Лілія працювала викладачем, журналістом, медіа-тренером і консультантом.

 

Після звершення роботи у Бі-Бі-Сі у 2001 році Лілія і Тім стали співзасновниками організації Media Players International, яка спеціалізується на наданні медіа тренінгів та консультацій.

 

З приводу акредитації звертайтеся до Анастасії Троцької. Тел. 094 995 87 39, e-mail pr@cwrights.com.ua

 

Семінар відбудеться у рамках діяльності Мережі соціальної журналістики в Україні, ініціатором створення якої виступив проект Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент». Завдяки мережі журналісти мають можливість ознайомлюватися з найкращими практиками та обмінюватися досвідом для розвитку соціальної журналістики. 

 

Семінар проходитиме у місті Києві за адресою:

вул. Ризька, 15, 

приміщення агенції «Інтерн'юз Україна»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1140
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду