19 березня − круглий стіл щодо захисту суспільної моралі

15 Березня 2010
1193
15 Березня 2010
15:05

19 березня − круглий стіл щодо захисту суспільної моралі

1193
19 березня − круглий стіл щодо захисту суспільної моралі

Проект Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» спільно із Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення та громадською організацією «Інститут Медіа Права» запрошує до участі в Круглому столі на тему: «Засоби масової інформації та захист суспільної моралі. Європейські стандарти щодо суспільної моралі та захисту неповнолітніх. Аналіз українського законодавства щодо суспільної моралі».

 

Захід відбудеться у п'ятницю, 19 березня 2010 року.

 

Метою дискусії учасників круглого столу буде:

 

  • Дослідження проблемних питань регулювання діяльності засобів масової інформації з огляду на захист суспільної моралі.

 

  • Обговорення висновків розробленого експертами Ради Європи аналізу Закону України «Про захист суспільної моралі» задля впровадження стандартів Ради Європи у процесі підготовки змін до чинного законодавства України.

 

  • Розробка експертних рекомендацій щодо вдосконалення Закону України «Про захист суспільної моралі» та інших нормативних актів у цій сфері.

 

У круглому столі братимуть участь експерти Ради Європи: п. Майя Капелло (Голова Департаменту, Директорат аудіовізуального контенту, Італія) та п. Ад ван Лун (Нідерланди), представники Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, представники галузевих об'єднань, громадських організацій та медіа-експерти.

 

Семінар триватиме з 10.00 до 15.00. Реєстрація учасників розпочинається о 9:30.

 

Для попередньої реєстрації та за додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до громадської організації «Інститут Медіа Права» за телефоном 2846164, а також електронною поштою: info@medialaw.kiev.ua. Звертаємось з проханням підтвердити Вашу участь у заході до 17:00 17 березня 2010 року.

 

Захід відбудеться у місті Києві за адресою:

вул. Володимирська, 55,

секційна зала Великого конференц-залу Національної академії наук України (3-й поверх).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1193
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду