16 березня у Києво-Могилянській академії − круглий стіл «Менеджмент зв’язків з громадськістю»

12 Березня 2010
1777
12 Березня 2010
16:05

16 березня у Києво-Могилянській академії − круглий стіл «Менеджмент зв’язків з громадськістю»

1777
16 березня у Києво-Могилянській академії − круглий стіл «Менеджмент зв’язків з громадськістю»

16 березня о 15:00 в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» відбудеться круглий стіл, присвячений відкриттю нової магістерської програми НаУКМА «Менеджмент зв'язків із громадськістю» та обговоренню проблем професійної PR-освіти в Україні.

 

Перша в Україні магістерська програма з менеджменту організацій за напрямом підготовки «менеджмент зв'язків з громадськістю», яка розпочне набір слухачів з вересня 2010 року, покликана надати студентам наукові знання та професійні практичні навики, розвинути та вдосконалити вміння у сфері PR, сформувати мотивацію до постійного самовдосконалення, вміння самостійно вчитися. Магістерська програма побудована з врахуванням галузевих стандартів вищої освіти та міжнародних стандартів (зокрема, рекомендацій IPRA) підготовки фахівців для сфери зв'язків із громадськістю. Термін навчання - 2 роки.

 

Навчальні курси нової магістерської програми покликані допомогти особам, які вже працюють у сфері громадських зв'язків, або тим, хто має намір застосувати себе у цій перспективній галузі, опанувати сучасними досягненнями теорії і практики, стратегії і тактики PR. Своїми знаннями з слухачами ділитимуться відомі методологи PR-науки, автори кращих підручників і методичних посібників, фахівці, що мають багаторічний досвід роботи у міжнародних інститутах та організаціях, у сфері менеджменту та журналістики, а також відомі експерти бізнесу, державного управління, соціології та політики. Змістовні лекції, численні практичні заняття й дискусії дозволять слухачам подолати зверхнє ставлення до PR як «маніпулятивної технології», оволодіти позитивною наукою, витонченим мистецтвом та етикою репутаційного менеджменту, глибше зрозуміти соціальну відповідальність інститутів громадянського суспільства та бізнесу в умовах сучасності.

 

До участі в круглому столі запрошені провідні українські PR-фахівці, викладачі НаУКМА та інших ВНЗ м. Києва.

 

Програма круглого столу:

10.30 - 11.00 - реєстрація учасників круглого столу

11.00 - 11.20 - презентація магістерської програми «Менеджмент зв'язків з громадськістю»

11.20 - 12.00 - відповіді на запитання 

12.00 - 12.45 - обговорення проблем професійної PR-освіти

12.45 - 13.00 - підведення підсумків

 

Довідкова інформація:

Королько Валентин Григорович

тел. (044) 425-31-24, 050 377-91-60, e-mail: vkorolko@ukma.kiev.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду