До 30 червня 2010 року приймають роботи на конкурси Ради Європи

11 Березня 2010
1495
11 Березня 2010
13:19

До 30 червня 2010 року приймають роботи на конкурси Ради Європи

1495
До 30 червня 2010 року приймають роботи на конкурси Ради Європи

До 30 червня 2010 року приймають роботи на конкурси Ради Європи «В чому роль свободи слова в демократичному суспільстві та в чому її обмеження» та «Вплив Європейської конвенції з прав людини на буденне життя громадян Європи».

 

Конкурс оголошено студентів факультетів права та членів Європейської асоціації студентів-юристів (ELSA) у зв'язку з 60-річчям Європейської конвенції з прав людини.

 

Конкурс має на увазі дві частини: конкурс рефератів та конкурс фотографій, автори яких мають оцінити історію та досягнення Європейської конвенції та Суду з прав людини.

 

Учасників запрошують подати реферат англійською мовою на 5 тисяч слів, де має бути сформульована оцінка досягнень та недоліків Страсбурзької системи права. Тема: «В чому роль свободи слова в демократичному суспільстві та в чому її обмеження». Тема для фоторепортажу - вплив Європейської конвенції з прав людини на буденне життя громадян Європи. Фотознімки мають зображати статті Європейської конвенції з прав людини. Конкурсанти мають подати свої роботи до 30 червня 2010 р. на адресу, яку буде  вказано на сайті

 

 

Індивідуальні призи авторів рефератів:

 

1 премія: 3 тисячі євро

2 премія: 2 тисячі євро

3 премія: 1 тисяча євро

 

Групові призи для авторів фоторепортажів:

 

1 премія: 5 тисяч євро, або подарунок на еквівалентну суму

2 премія: 3 тисячі євро, або подарунок на еквівалентну суму

3 премія: 2 тисячі євро, або подарунок на еквівалентну суму

 

Результати конкурсу мають бути оголошеними в жовтні 2010 року на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи в Страсбурзі.

 

Умови конкурсу фотографій

 

Це має бути фотозвіт, максимум 12 знімків з текстовкою (поясненням) англійською мовою. В ідеалі, знімки повинні мати розмір 1535 х 2356 пікселів (13 х 18 см), та бути у форматі .jpg, розрішення 300 dpi. Фотографії мають бути пронумерованими у тій послідовності, в якій їх мають дивитися судді та глядачі. Фотографи не повинні порушувати авторське право, права на торгівельну марку, або будь які інші права інтелектуальної власності або третьої особи, чи організації, ані порушувати  права на приватне життя осіб, чи права на публічне використання. Має бути чітке повідомлення, сенс новизни та оригінальність.

 

Умови конкурсу рефератів

 

Реферати мають бути виключно оригінальними текстами. Роботи, що вже були надрукованими не будуть взятими до уваги журі. Будь яка форма плагіату стане приводом для дискваліфікації автора як учасника конкурсу.

 

Реферат має містити:

 

- обкладинку

- перелік посилань

- перелік скорочень

 

Обсяг - 5 тисяч слів (включаючи виноски), тексти менш, ніж на 1500 слів не вітаються. Роботи подаються в форматі електронної сторінки розміром А4, шрифту Garamont, розмір шрифту 12, міжрядковий інтервал 1,5, поля 2,54 см. зверху, знизу та по боках. Прізвища мають бути вказаними лише в е-мейлі. Ані на обкладинці, ані в заявці не має бути названим автор. Назва роботи має бути вказаною на зовнішній обкладинці. Нумерація має бути арабськими цифрами. Список посилань має включати усі процитовані тексти в WS. Шрифт виносок не повинний бути зменшеним.

 

Виноски довжиною понад один рядок можуть бути набраними через один інтервал. Подвійний інтервал має бути поміж окремими виносками. Назви установ можуть бути вказаними в формі абревіатури, якщо повна назва вказана в самому тексті. Законодавство країни та конкретні справи мають вказуватися, як зазвичай, в цій конкретній юрисдикції.

 

Роботи мають містити логічну аргументацію, бути чітко сформульованими, мати ясну структуру.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1495
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду