15 березня у Київському медіа-кіноклубі − показ фільму «Корпорація»

10 Березня 2010
863
10 Березня 2010
13:49

15 березня у Київському медіа-кіноклубі − показ фільму «Корпорація»

863
15 березня у Київському медіа-кіноклубі − показ фільму «Корпорація»

15 березня 2010 року о 18:00 у Київському медіа-кіноклубі - показ фільму «Корпорація» за сприяння фонду імені Фрідріха Еберта та Молодіжного правозахисного центру. Захід приурочено до міжнародного саміту зі зміни клімату у Мехіко та проміжної зустрічі Сторін Рамкової Конвенції ООН Про зміни клімату у Бонні. Запрошують журналістів, блоггерів, а також режисерів-документалістів

 

Фільм «Корпорація» (Марк Екбар, Дженніфер Еббот, Канада, 145 хв) представляє переконливий та оригінальний погляд на походження, характер, розширення та вплив сучасних корпоративних установ, які домінують в економіці, політичній культурі і повсякденному житті більшості людей.

 

«Корпорація» ставить питання про життєздатність та цінність корпорації як головного засобу з організації виробництва у ринковому суспільстві. Це привід замислитись про те, як корпоративна структура впливає на широке коло суспільних благ, чи існують кращі шляхи для більш ефективного виробництва задля загального добробуту.

 

В рамках заходу відбудеться зустріч з учасниками неурядової делегації України міжнародної конференції зі зміни клімату у Копенгагені, зокрема, головою робочої групи зі зміни клімату Іриною Ставчук, Христиною Рудницькою з Національного екологічного центру Україні, екологічним активістом Андрієм Желєзним, журналісткою Юлією Маклюк, а також пройде дискусія на тему: «Уроки Копенгагена. Роль громадянського суспільства у формуванні офіційної позиції держави щодо участі у глобальних процесах з попередження наслідків змін клімату».

 

Кінофестиваль «Стале життя» відбувається в Україні вдруге. У 2010 році він відбудеться в Києві та Одесі. Наприкінці квітня в Одесі за допомогою інтерактивних заходів відвідувачі фесту дізнаються, як зменшити свій вплив на довкілля. В рамках «Сталого життя» пройдуть кінопокази, еко-арт виставка, дискусії, виступи експертів, еко-вечірка, пікнік, велопробіг, дебати та гра «Брейн-рінг». Наприкінці фестивалю кожен зможе підписати персональний кодекс екологічної гідності.

 

Реєстрація: Ольга Веснянка, vesna@prostirzmin.org, 050 3346604.

 

Вхід лише за реєстрацією, кількість місць обмежена. Перевага надаватиметься журналістам, які спеціалізуються на екологічній чи економічній тематиці.

 

Медіа-кіноклуб збиратиметься у новому приміщенні арт-галереї «Худграф» за адресою: місто Київ, бульвар Т. Шевченка, 33 (вхід до бізнес-центру, 2ий поверх).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду