ПРОМО: Лівнєв, Рудовський і Лоло виступлять на конференції «Кінобізнес в Україні»

9 Березня 2010
1241
9 Березня 2010
16:23

ПРОМО: Лівнєв, Рудовський і Лоло виступлять на конференції «Кінобізнес в Україні»

1241
ПРОМО: Лівнєв, Рудовський і Лоло виступлять на конференції «Кінобізнес в Україні»

23 квітня в рамках Третьої Міжнародної Конференції «Кінобізнес в Україні» виступлять московські продюсери - Сергій Лівнєв, Дмитро Рудовський та Марк Лоло.

 

Сергій Лівнєв, засновник і глава кінокомпанії «Леополіс», поділиться формулою успіху власних прокатних проектів: фільму «Гітлер капут!», а також комедії «Кохання у великому місті» та її сиквела. Перший фільм «Кохання» вийшов рівно рік тому за сценарієм українського «Кварталу 95» з українськими зірками в головних ролях (і став одним з обговорюваних тим на минулорічній конференції за участю Володимира Зеленського і Олександра Богуцького).

 

 

Генеральний директор компанії Федора Бондарчука «Art Pictures Studio» Дмитро Рудовський розповість про новий сміливий експеримент кіностудії - випуск власного містичного трилера «Фобос. Клуб страху». Створювати в Росії жанрове кіно - великий ризик і виклик для продюсера, але в менеджменту «Art Pictures» власна стратегія. «Сьогодні всі прагнуть працювати лише в одному, безпрограшному, на перший погляд, жанрі - комедія. Решта жанрів лишаються на відкуп зарубіжним студіям. З одного боку, ризики вищі, з іншої - конкуренція нижча. Все що потрібно - інакше побудувати стратегію просування фільму, а точніше спочатку не робити ставку на домашній ринок. Трилер при цьому - найбільш комфортний жанр», - вважає Дмитро Рудовський. Нагадаємо, що саме «Art Pictures» стала компанією, з якою корпорація Fox підписала угоду на створення спільного проекту - екранізацію «Євгенія Онєгіна».

 

Безапеляційна заява на Першій Конференції Марка Лоло, генерального директора «Централ Партнершип Сейлз Хаус» про те, що в нашій країні кінобізнесу немає, спричинила бурхливу дискусію серед гравців ринку. Нині «Централ Партнершип» є одній з найуспішніших і інноваційних компаній. Знімаючи велику кількість успішного російського кіно для прокату, а також серіалів для телебачення, компанія є ще й потужним дистрибутором.. Цього разу Марк Лоло розовість про нові технології в прокаті та успішний маркетинг фільмів.

 

З повним переліком доповідачів можна ознайомитися тут.

 

Контактна особа: Ольга Боровскіх

459 46 10, 050 334 00 77

Olga@mrm.com.ua

www.mrm.ua

www.filmbusiness.in.ua

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1241
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду