12 березня − семінар«Практичні аспекти впровадження норм європейської конвенції про транскордонне телебачення»

5 Березня 2010
1360
5 Березня 2010
15:30

12 березня − семінар«Практичні аспекти впровадження норм європейської конвенції про транскордонне телебачення»

1360
12 березня − семінар«Практичні аспекти впровадження норм європейської конвенції про транскордонне телебачення»

12 березня відбудеться експертний семінар щодо питань впровадження Європейської конвенції з транскордонного телебачення «Практичні аспекти впровадження норм європейської конвенції про транскордонне телебачення». Організатори - проект Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» спільно із Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення та громадською організацією «Інститут Медіа Права».

 

Учасникам семінару пропонуються до обговорення наступні теми:

  • аналіз положень Європейської конвенції про транскордонне телебачення щодо реклами та спонсорства;
  • практичні аспекти адаптації українського законодавства щодо реклами та спонсорства до положень Європейської конвенції про транскордонне телебачення;
  • проблеми регулювання реклами та спонсорства в умовах українського медійного ринку; та ін.

 

У семінарі братимуть участь експерти Ради Європи п. Т'єрі Ваше  (Франція), п. Андрій Ріхтер (Росія) та п. Ад ван Лун (Нідерланди), представники Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, представники галузевих  об'єднань, мовників, громадських організацій та медіа-експерти.

 

Семінар триватиме з 10.30 до 16.00. Реєстрація учасників розпочинається о 10:00. Для попередньої реєстрації та за додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до громадської організації «Інститут Медіа Права» за телефоном 2846164, а також електронною поштою: info@medialaw.kiev.ua. Звертаємось з проханням підтвердити Вашу участь у заході до 17:00 10 березня 2010 року.

 

Семінар пройде  у місті Києві за адресою:

вул. Володимирська, 55,

секційна зала Великого конференц-залу Національної академії наук України (3-й поверх).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1360
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду