До 30 квітня приймають роботи на II національний конкурс для журналістів з КСВ

26 Лютого 2010
1367
26 Лютого 2010
14:50

До 30 квітня приймають роботи на II національний конкурс для журналістів з КСВ

1367
До 30 квітня приймають роботи на II національний конкурс для журналістів з КСВ

10 лютого Представництво ООН та мережа Глобального договору в Україні оголосили про старт другого Національного конкурсу для журналістів на кращий аналітичний матеріал з висвітлення теми корпоративної соціальної відповідальності в Україні.

 

Конкурс має на меті покращити висвітлення тематики соціальної відповідальності бізнесу в українських ЗМІ. Він дозволить також проаналізувати рівень обізнаності журналістів, які пишуть на тему КСВ, та виявити потреби в організації спеціальних тренінгів та розробці інформаційних матеріалів з цієї тематики.



До участі у конкурсі запрошено штатних та позаштатних кореспондентів друкованих та Інтернет-ЗМІ, чиї матеріали на тему КСВ опубліковано з 1 січня 2010 року по 30 квітня 2010 року.



Прийняття робіт триватиме до 30 квітня 2010 року включно. Журналіст-переможець конкурсу відвідає всесвітній самміт лідерів Глобального договору ООН, який відбудеться 24-25 червня 2010 р. у Нью-Йорку (США).



Підведення підсумків та оголошення результатів відбудеться не пізніше 18 травня 2010 року.



Текст заявки на участь та додаткову інформацію можна отримати тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду