Розпочалося голосування в рамках конкурсу «Премия деловых кругов "PRESSзвание 2009"»

4 Лютого 2010
1552
4 Лютого 2010
16:03

Розпочалося голосування в рамках конкурсу «Премия деловых кругов "PRESSзвание 2009"»

1552
Розпочалося голосування в рамках конкурсу «Премия деловых кругов "PRESSзвание 2009"»

Розпочалося голосування в рамках конкурсу «Премия деловых кругов «PRESSзвание 2009». Оцінювання журналістів проходить в 10 профільних номінаціях, а також в двох іміджевих. Крім того, цього року додалася номінація «pressЗНАНИЕ», в якій журналісти оцінюють керівників компаній і їх взаємодію із ЗМІ.

 

Загалом зареєстровано 177 осіб. На звання кращого претендують 80 журналістів та 30 редакторів. А в номінації «pressЗНАНИЕ» журналісти оцінять 67 представників ділових кіл. Паралельно з голосуванням продовжується реєстрація членів журі, що відкрита до кінця лютого. До складу журі можуть увійти представники ділових кіл, а також редактори ділових ЗМІ. За процесом голосування можна стежити онлайн на сайті Конкурсу у розділі «Результати». Проголосувати можуть лише зареєстровані учасники. Голосування триватиме до 12 березня.

 

«Премия деловых кругов "PRESSзвание 2009"» - міжнародний конкурс ділових журналістів, в якому журі - лідери бізнесу, а також редактори провідних ділових видань - оцінюють номінантов - журналістів і редакторів, що працюють в ділових друкарських, Інтернет виданнях і інформагентствах, а також незалежних ділових журналістів - в режимі реального часу і шляхом інтерактивного голосування на сайті Конкурсу.

 

В Україні конкурс проходить з 2005 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1552
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду