1 лютого − прес-конференція «Інтернет Асоціація України проводить конкурс на виконання соцвимірів української аудиторії Інтернет»

28 Січня 2010
1409
28 Січня 2010
19:25

1 лютого − прес-конференція «Інтернет Асоціація України проводить конкурс на виконання соцвимірів української аудиторії Інтернет»

1409
1 лютого − прес-конференція «Інтернет Асоціація України проводить конкурс на виконання соцвимірів української аудиторії Інтернет»

1 лютого в 12:00 в прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини» відбудеться прес-конференція на тему: «Інтернет Асоціація України проводить конкурс на виконання соціологічних вимірів української аудиторії Інтернет».

 

Подальшому постійному розвитку українського сегменту мережі Інтернет необхідна достовірна і детальна інформація відносно аудиторії українського Інтернету і рейтингових даних про українські інтернет-ресурси.

 

З метою виконання таких досліджень на довгостроковій основі Інтернет Асоціація України оголошує про проведення конкурсу на виконання соціологічних вимірів української аудиторії Інтернет. Ці виміри повинні базуватися на сучасних методах досліджень і відповідати соціально-демографічним пропорціям інтернету-користувачів України. Дані соціологічних досліджень дозволять власникам українських медіаресурсів ефективніше залучати засоби рекламодавців і нададуть додатковий поштовх розвитку українського інтернет-контента.

 

У прес-конференції візьмуть участь:

 

голова Правління ІНАУ Тетяна Попова

заступник голови Правління ІНАУ Олександр Ольшанський

член Правління ІНАУ Елліна Шнурко-Табакова

виконавчий директор ІНАУ Володимир Куковський

 

З питань акредитації звертайтеся, будь ласка, в прес-центр за тел. 494-31-65 чи e-mail: centre@ukranews.com

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1409
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду