1 лютого − підсумкова відеоконференція з обговорення антикризових програм кандидатів на пост Президента України

28 Січня 2010
1102
28 Січня 2010
19:07

1 лютого − підсумкова відеоконференція з обговорення антикризових програм кандидатів на пост Президента України

1102
1 лютого − підсумкова відеоконференція з обговорення антикризових програм кандидатів на пост Президента України

1 лютого 2010 р. відбудеться підсумкова відеоконференція, організована Українським освітнім центром реформ з метою інформування суспільства про програми, позиції і реальні наміри кандидатів на пост Президента України.

 

Програми із подолання політичної та економічної кризи в Україні учасникам конференції репрезентують представники Юлії Тимошенко і Віктора Януковича як претендентів на посаду Глави держави - учасників повторного голосування.

 

Планується обговорити, зокрема, шляхи припинення конфронтації між органами влади та згуртування суспільства у післявиборчий період, антикризові програми кандидатів, перспективи виконання новообраним Президентом його передвиборних обіцянок щодо підвищення соціальних стандартів, принципи формування та головні пріоритети державного бюджету на 2010 рік. Програми кандидатів на найвищу в державі посаду під час конференції аналізуватимуть експерти. 

 

Засобами відеоконференц-зв‘язку, наданими ВАТ «Укртелеком», буде поєднано студії в Києві, Донецьку, Львові й Одесі, в яких розташуються журналісти засобів масової інформації, відповідно, північних і центральних (Київ), східних (Донецьк), західних (Львів) і південних (Одеса) областей України.

 

Кожен із кандидатів на пост Президента України має можливість делегувати для участі у конференції двох представників.

 

Так, програму Юлії Тимошенко представлятимуть Ольга Боднар, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, та Володимир Бондаренко, голова підкомітету з питань відслідковування впливу законопроектів на показники бюджету Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

 

Позицію Віктора Януковича представлятиме Олексій Плотніков, голова підкомітету з питань міжнародної економічної політики Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики. З кандидатурою другого представника виборчий штаб В. Януковича визначиться пізніше.

 

Відеоконференція відбудеться 1 лютого 2010 р. в 10:00. 

 

Адреса київської студії ВАТ «Укртелеком»: вул. Б.Хмельницького, 38.

 

Модератор - журналіст Сергій Куций (вів ток-шоу й інші телепрограми у прямому ефірі).

 

Контактна особа -  Андрій Смаглюков,

тел.: (044) 490-6988, (066) 393-1955,

e-mail: asmaglukov@cure.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1102
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду