19-20 лютого − прес-курси «Цифрологія»

28 Січня 2010
1637
28 Січня 2010
19:02

19-20 лютого − прес-курси «Цифрологія»

1637
19-20 лютого − прес-курси «Цифрологія»

Індустріальний Телевізійний Комітет спільно з Радою Європи запрошують журналістів суспільно-політичних ЗМІ прийняти участь в щорічних прес-курсах «Цифрологія», що відбудуться 19-20 лютого 2010 року в м. Києві.

 

Метою проведення курсів є інформування широкого кола журналістів про перехід України на цифрове телевізійне мовлення та аналогове відключення, що має відбутися до 2015 року.

 

Прес-курси є освітнім проектом, який Індустріальний Телевізійний Комітет реалізовує задля підвищення рівня знань журналістів у сфері цифрового телебачення та технологій, зміна яких має значні соціальні наслідки.

 

На прес-курсах будуть висвітлені наступні теми:

 

  • Історія розвитку технологій і медіа
  • Цифрове телебачення в світі: факти, цифри, гроші
  • Успішні приклади переходу на цифрове мовлення за кордоном
  • Детальна українська історія цифрового ТБ
  • Як писати про цифрове ТБ

 

Доповідачами прес-курсів «Цифрології» стануть іноземні спікери з Німеччини та Франції (забезпечується переклад), також представники провідних медійних організацій ІТК та НАМ, представники державних органів та телеканалів та окремі експерти з цифрового телебачення.

 

Участь в прес-курсах для журналістів є безкоштовною та здійснюється на основі конкурсного відбору. Не кияни забезпечуються проживанням в готелі та поверненням транспортних витрат. Усі учасники забезпечуються під час прес-курсів харчуванням та матеріалами.

 

Анкету учасника можна завантажити тут.

 

Заявку слід надіслати до 5 лютого 2010 року на адресу koval@itk.org.ua. У темі листа слід вказати «Цифрологія: Анкета учасника».

 

Результати відбору повідомлять до 8 лютого 2010.

 

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +380 44 353 13 98

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду