Лабораторія законодавчих ініціатив приймає заявки до Української школи політичних студій

21 Січня 2010
4153
21 Січня 2010
16:52

Лабораторія законодавчих ініціатив приймає заявки до Української школи політичних студій

4153
Лабораторія законодавчих ініціатив приймає заявки до Української школи політичних студій

Розпочато реєстрацію заявок на участь у програмі Української школи політичних студій (2010).

 

Відібраним учасникам буде запропоновано програму, що включає чотири сесії: три національних заходи відбудуться в Україні (Київ - АР Крим - Одеса) та один міжнародний (Літній Університет Демократії) - у Раді Європи (Страсбург, Франція).

 

До участі у конкурсі запрошуються кандидати, які:

 

 - мають значні професійні досягнення у сфері політичної, громадської,  наукової або підприємницької діяльності, журналістики, державної служби, юриспруденції;

 

 - займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отримані знання у своїй повсякденній діяльності;

 

 - є громадянами України віком до 35 років, які мають вищу освіту.

 

УШПС є спільною Програмою Лабораторії законодавчих ініціатив та Ради Європи, що діє в Україні з 2005 року. Школа об'єднує успішних молодих людей - представників політичної сфери та державної служби, бізнесу, медіа-спільноти, громадської діяльності та академічних кіл з усієї України. Це інтелектуальне середовище для спілкування, обміну ідеями та налагодження контактів. Невимушена атмосфера та інноваційні підходи - круглі столи та панельні дискусії, стратегічні та рольові ігри, майстер-класи та тренінги, інтерактивне спілкування та зустрічі з неординарними людьми - створюють сприятливі умови для навчання та світоглядного розвитку учасників і випускників Школи. Провідні українські та міжнародні експерти, політики, науковці та дипломати зрізних куточків світу - від Японії до Канади - щорічно залучаються до діяльності Школи у якості викладачів.

 

Реєстрація заявок на участь у конкурсі триває до 5 лютого 2010 року (п'ятниця).

 

Детальнішу інформацію розміщено у додатках та на веб-сторінці Школи: http://www.usps.org.ua.

 

Із додатковими запитаннями звертайтеся, будь ласка, за адресою svitlana@laboratory.kiev.ua (тема Question) або тел.: +38 044 531 37 68 (контактна особа - Світлана Матвієнко).

 

Детальніше з проектом можна ознайомитися тут.

 

Аплікаційну форму можна завантажити тут.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4153
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олекс_Вл.
5232 дн. тому
?Чи може приймати участь громадянин України, який проживає за кордоном?
Олена
5232 дн. тому
Проект було започатковано після декількох років успішної реалізації Лабораторією законодавчих ініціатив іншого проекту - Україської школи політичних студій.
Taras
5232 дн. тому
Незрозуміло, чого мова йде про Школу журналістики, а анкета та буклет про політичні студії? Чи це те саме?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду