10 грудня − відкрита дискусія про насильство в рамках проекту «Революційні моменти»

7 Грудня 2009
981
7 Грудня 2009
18:27

10 грудня − відкрита дискусія про насильство в рамках проекту «Революційні моменти»

981
10 грудня − відкрита дискусія про насильство в рамках проекту «Революційні моменти»

10 грудня о 18:30 в рамках проекту «Революційні моменти» відбудеться відкрита дискусія про фізичне, інтелектуальне і правове насильство.

 

Від погрому книжкової презентації та підпалу галереї до маршу протии нелегальної міграції під неприховано фашистськими гаслами і прапорами, від диктатури закону у «справі Володарского» до закону диктатури в законопроекті 404. Що об'єднує ці ситуації та чому вони стали можливими в теперішній Україні? Про який стан суспільних справ свідчать ці симптоми?

 

Розмова на зіткненні дисциплін, середовищ та інтересів.

 

Митці, інтелектуали, письменники, правозахисники та активісти - середовища, які надміру рідко перетинаються і комунікують в реаліях українського суспільного життя - зустрінуться, щоби обговорити низку інцидентів, пов'язаних із наступом на засадничі громадські свободи: свободу вибору, свободу висловлювання, свободу творчого вираження. І форми можливої та необхідної суспільної реакції.

 

Учасники дискусії:

 

Аркадій Бущенко, експерт Харківської правозахисної групи

Лайма Гейдар, лідерка інформаційно-освітнього центру «Жіноча Мережа»

Алевтина Кахідзе, художниця

Андрій Портнов, історик, головний редактор часопису «Україна Модерна»

 

Модератор: Юрій Рибачук

 

Організатори: фундація ЦСМ, видавництво «Критика», проект «Без кордонів» Центру «Соціальна дія», тижневик «Коментарі», ГО «ІНСАЙТ», фонд Гайнріха Бьолля в Україні.

 

Проект «Революційні моменти» організовано Польським інститутом у Києві, Фундацією ЦСМ, НаУКМА та Інститутом Адама Міцкевича.

 

З повною програмою та додатковою інформацією щодо проекту можна ознайомитися на блозі.

 

Дискусія відбудеться у Фундації Центру Сучасного Мистецтвах а адресою:

місто Київ, вулиця Сковороди 2, Староакадемічний корпус НаУКМА

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
981
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду