За 10 днів завершується прийом робіт на Конкурс на краще журналістське розслідування у сфері корупції

20 Жовтня 2009
899
20 Жовтня 2009
10:34

За 10 днів завершується прийом робіт на Конкурс на краще журналістське розслідування у сфері корупції

899
За 10 днів завершується прийом робіт на Конкурс на краще журналістське розслідування у сфері корупції

За 10 днів завершується прийом робіт на Третього національного конкурсу на кращі журналістські розслідування, що висвітлюють корупцію в Україні.

 

Конкурс проходить в рамках проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні "Гідна Україна"» (www.msi-action.org.ua), який реалізує компанія Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI)  за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США) та Міжнародної корпорації «Виклики тисячоліття» (МСС).

 

Мета Конкурсу - донесення до громадськості об'єктивної та неупередженої інформації про корупцію та протидію їй, підвищення інтересу суспільства до розслідувальної журналістики у сфері корупції, стимулювання розвитку розслідувальної школи в українській журналістиці та застосування представниками ЗМІ сучасних журналістських стандартів.

 

До участі у Конкурсі приймаються журналістські розслідування, що висвітлюють корупцію в Україні, оприлюднені в усіх типах ЗМІ України в період з 1 листопада 2008 року по 30 жовтня 2009 року за такими номінаціями:

 

 

Регіональний рівень:

 

«Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у регіональних друкованих ЗМІ та Інтернет-виданнях» - перше, друге та третє місця в кожному з чотирьох регіонів:

 

- Західний (Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька області),

 

- Південний (Автономна Республіка Крим, Севастополь, Херсонська, Миколаївська, Одеська, Кіровоградська області),

 

- Північний (Сумська, Чернігівська, Полтавська, Черкаська, Київська, Житомирська, Вінницька області),

 

- Східний (Луганська, Донецька, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська області).

 

 

Національний рівень:

 

- «Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у регіональних телерадіомовних ЗМІ» - перше, друге та третє місця.

 

- «Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у національних друкованих ЗМІ та Інтернет-виданнях» - перше, друге та третє місця.

 

-  «Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у

національних телерадіомовних ЗМІ» - перше, друге та третє місця.

 

-  «Головний приз Національного конкурсу на краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію» - гран-прі.

 

Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудеться на урочистій церемонії у Києві в листопаді 2009 року.

 

Щоб взяти участь у Конкурсі, необхідно ознайомитися з Положенням про Національний конкурс - 2009 та надіслати повну заявку на участь згідно із вимогами Положення на поштову адресу ІРРП до 30 жовтня 2009 року включно:

 

Печерський узвіз 3, каб. 404, Київ 01601

 

Участь в Конкурсі автоматично означає ознайомлення та повну згоду учасників з цим Положенням.

 

Додаткові запитання можна поставити за номером 8-067-547-2233 чи за адресою  konkurs@irrp.org.ua

 

Перевірити реєстрацію заявки та підтвердити отримання  матеріалів можна на вебсайті  www.irrp.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду