22 вересня − майстерклас Наталі Лигачової «Критика телепродукта» у рамках кінофестивалю «10 муза»

21 Вересня 2009
18795
21 Вересня 2009
14:29

22 вересня − майстерклас Наталі Лигачової «Критика телепродукта» у рамках кінофестивалю «10 муза»

18795
22 вересня − майстерклас Наталі Лигачової «Критика телепродукта» у рамках кінофестивалю «10 муза»

22 вересня відбудеться майстерклас на тему «Критика телепродукта». Доповідач - засновник і шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лігачова. Захід відбудеться в рамках першого Міжнародного кінофестивалю студентських робіт «10 муза».

Заходи та майстеркласи фестивалю триватимуть до 25 вересня. З програмою можна ознайомитися тут.

 

Форум ініціювали студенти Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого за підтримки трьох міністерств - культури й туризму, сім'ї, молоді та спорту й освіти і науки. Інформаційний спонсор - «Детектор медіа».

 

До участі у фестивалі залучили представників з 9 країн світу: Естонії, Ізраїлю, Німеччини, Польщі, Росії, США, України, Франції, Чехії. Загалом представлено 18 годин кіноробіт, що дублююься українською мовою.

 

До журі конкурсу увійшли Оксана Байрак, Віталій Запорожченко, Вікторія Гресь, Володимир Яворівський.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18795
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду