4 вересня – безкоштовний мiжнародний експертний семiнар з питань регулюванння дiяльностi нових медіа

31 Серпня 2009
4213
31 Серпня 2009
15:36

4 вересня – безкоштовний мiжнародний експертний семiнар з питань регулюванння дiяльностi нових медіа

4213
4 вересня – безкоштовний мiжнародний експертний семiнар з питань регулюванння дiяльностi нових медіа

4 вересня у Києвi вiдбудеться Мiжнародний експертний семiнар «Баланс свободи та порядку: регулювання нових медіа», органiзований Схiдноєвропейським інститутом медiаправа та Cпiльним проектом Ради Європи та Європейської Комісії «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» за пiдтримки Незалежної асоцiацiї телерадiомовникiв.

 

Аудиторiя:  представники iнтернет-видань, теле- та радiокомпанiй, що розвивають напрямок нових медia, медiаюристи, представники державних органiв, що здiйснюють регулювання у сферi iнформацii, експерти з питань нових медiа та всi зацiкавленi у отриманнi iнформацii з даного питання особи.

 

Місце та час проведення: 10:30 - 16:30, 4 вересня 2009 року, Київ, вул. Володимирська, 55 (Великий конференц-зал Академії наук України).

 

У семiнарi вiзьмуть участь європейськi експерти:

 

Гареджін Шукасян (Garegin Chookaszian) - член бюро Головного Комітету Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства (CDMC). Він презентуватиме роботу CDMC (минулу, теперішню, та плани на майбутнє) по нью медіа- латформах та нових формах дистрибуції («Рада Європи та нові електронні медіасервіси»). У своїй доповіді пан Шукасян  звертатиметься до нещодавньої міністерської конференції в Ісландії, до відповідних Рекомендацій, звітів, написаних експертами CDMC, а також ймовірно до ініціативи переглянути Конвенцію Транскордонного телебачення, для того, щоб розширити рамки цієї угоди до аудіовізуальних медіасервісів.

 

Єлена Суркулюк (Jelena Surculiyuk) - представник Міністерства телекомунікації Сербії, консультант з питань нових медіа. Вона зосередить свою увагу на 10 статті Конвенції з прав людини, фундаментальних свободах та директиві з аудіовізуальних медіасервісів.

 

З остаточною програмою семiнару можна буде ознайомитись на сайтi НАМ наступного тижня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4213
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду