Марк Рудінштейн, Олександр Прошкін та Кшиштоф Зануссі проведуть майстер-класи на Київському міжнародному кінофестивалі

21 Травня 2009
735
21 Травня 2009
11:08

Марк Рудінштейн, Олександр Прошкін та Кшиштоф Зануссі проведуть майстер-класи на Київському міжнародному кінофестивалі

735
Марк Рудінштейн, Олександр Прошкін та Кшиштоф Зануссі проведуть майстер-класи на Київському міжнародному кінофестивалі

Під час Київського міжнародного кінофестивалю відбудуться майстер-класи з продюсером Марком Рудінштейном, режисером Олександром Прошкіним та головою журі КМКФ Кшиштофом Зануссі. Майстер-класи пройдуть 31 травня, 1 та 2 червня у холі театру ім. Івана Франка. Початок о 17.00.  

 

Також у програмі - круглий стіл за участю гостей КМКФ на теми «Перспективи розвитку національного кінематографу» та «Спільне кіновиробництво. Шляхи інтеграції українського кінематографу до європейського кінематографічного простору». Ведуча заходу - голова відбіркової комісії КМКФ Ірина Гордійчук. Круглий стіл відбудеться в Національному театрі ім. Івана Франка, 2 червня 2009 року, початок о 15-00.  

 

Средей гостей та учасників фестивалю - Леонід Ярмольник, Михаїл Єфремов, Владімір Меньшов, Олексій Горбунов, Анатолій Журавльов, Марина Могилевська, Євгеній Леонов-Гладишев, Лариса Кадочнікова, Нікіта Джигурда, Олександр Пєсков, Олег Кулік, Віра Яковенко, Володимир Тихий, Ігор Черницький, Дмітрій Томашпольський, Горан Маркович, Яніс Каес та інші.  

 

Реєстрація учасників майстер-класів та круглих столів:  Прохор Пригунов, +38 (096) 9667772, masterkmkf@gmail.com.  

 

Кивський міжнародний кінофестиваль вперше відбудеться у столиці України. Події фестивалю відбуватимуться у київському театрі «Жовтень» та в Будинку Кіно, також у Національному театрі ім. Івана Франка. У конкурсній та позаконкурсних програмах фестивалю беруть участь 37 фільмів з понад 25 країн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду