1 червня режисер першого російського фільму Disney представить «Книгу майстрів»

20 Травня 2009
1007
20 Травня 2009
13:27

1 червня режисер першого російського фільму Disney представить «Книгу майстрів»

1007
1 червня режисер першого російського фільму Disney представить «Книгу майстрів»

На другій конференції «Кінобізнес в  Україні», що розпочнеться у Києві 1 червня, режисер першого російського фільму компанії Disney Вадим Соколовський представить стрічку «Книга майстрів».

 

Фільм створений разом із компанією Микити Михалкова «Студія Тритэ». Вадим Соколовський розповість про те, як компанія знімає кіно в Росії. Свого часу Соколовському, який зараз є директором із кіновиробництва та закупівель «Волт Дисней компані СНД», доводилось працювати у Голлівуді зі Стівеном Спілбергом, Роджером Корманом та Менахемом Голаном.

 

Організатором конференції є компанія Media Resources Management. Більше про «Кінобізнес в Україні» читайте на сайті компанії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду