15 травня відбудеться інтернет-конференція Олени Бондаренко на тему: «Медіа в Україні: проблеми і досягнення»

13 Травня 2009
965
13 Травня 2009
13:22

15 травня відбудеться інтернет-конференція Олени Бондаренко на тему: «Медіа в Україні: проблеми і досягнення»

965
15 травня відбудеться інтернет-конференція Олени Бондаренко на тему: «Медіа в Україні: проблеми і досягнення»

15 травня 2009 року о 14.30 на порталі Ліга.net відбудеться інтернет-конференція Олени Бондаренко, народного депутата України від фракції Партії регіонів, Голови підкомітету з питань телебачення і радіомовлення Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова й інформації, на тему: «Медіа в Україні: проблеми і досягнення». 

 

Пані Бондаренко відповість на ці та інші питання:

- чому Україна програє в інформаційних війнах із іншими країнами?

- наскільки мовна політика в Україні впливає на медіаринок?

- криза в економіці, криза в політиці, криза в головах - що страшніше?

 

З 1997 р. Бондаренко всерйоз зайнялася політичною журналістикою, перейшовши в регіональне відділення телеканалу «Інтер» - ТРК «Новий Донбас». На новому місці реалізувала два власних проекти - щотижневі огляди політичних подій регіону «Лабіринти політики» і «Політичні хроніки».

 

У 2001 р. обласна організація Партії зелених запросила Бондаренко стати її суспільним прес-секретарем. Після кількох місяців активної роботи в ПЗУ її запрошує у свою команду Борис Колесников, якмй був обраний головою Донецької обласної ради. Спочатку вона працює його помічником, а потім очолює створену в облраді прес-службу.

 

У 2006 році на парламентських виборах Олена Бондаренко стала народним депутатом за списком Партії регіонів (№ 125). Працювала в Комітеті Верховної Ради з питань свобода слова й інформації, очолювала підкомітет із питань реклами, потім стала першим заступником голови Комітету.

 

Джерело інформації: Спілка кабельного телебачення України

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
965
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду