24 березня із одиночної експедиції по Індії повертається спецкор «Известий в Украине» Дмитро Комаров

23 Березня 2009
5900
23 Березня 2009
16:23

24 березня із одиночної експедиції по Індії повертається спецкор «Известий в Украине» Дмитро Комаров

5900
24 березня із одиночної експедиції по Індії повертається спецкор «Известий в Украине» Дмитро Комаров

24 березня о 16.00 авіарейсом G9291 в аеропорт «Бориспіль» прибуває із одиночної експедиції по Індії спеціальний кореспондент газети «Известия в Украине» Дмитро Комаров.

 

За три місяці він подолав автостопом приблизно 15-20 тисяч км, жив у найекзотичніших місцях країни, від південних тропіків до північного передгір'я Гімалаїв, попрацював рибалкою на стародавніх китайських конструкціях, збирав чай у горах, подружився з Королем рубінів у місті-казці Джайпурі, святкував з індійцями  день республіки в Делі.

 

Комаров знявся в масовці індійського кіно, у якому грає Кайлі Міноуг, розшукав головних героїв оскароносного фільму «Мільйонер із нетрів». Ці діти і після вручення Оскара сплять на сміттєвих купах під поліетиленовими мішками.

 

Серія спеціальних репортажів про Індію публікується в газеті «Известия в Украине».

 

Охочі запрошуються до спілкування із мандрівником. Організатори зустрічання в аеропорту:

8 (050) 35-16-883.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5900
Читайте також
24.09.2009 19:38
Тарас Иванченко, «Известия в Украине»
10 070
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду