22 березня на «Інтері» - фільм Сергія Маслобойщикова «Чорта з два»

20 Березня 2009
1307
20 Березня 2009
10:17

22 березня на «Інтері» - фільм Сергія Маслобойщикова «Чорта з два»

1307
22 березня на «Інтері» - фільм Сергія Маслобойщикова «Чорта з два»
22 березня о 18.10 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем’єра кінофільму «Чорта з два» виробництва «Інтер Медіа Продакшн» (група «Інтер») та студії Романа Балаяна «Ілюзіон філмз». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
Продюсери стрічки – Сурен Балаян та Єгор Бенкендорф, режисер – Сергій Маслобойщиков, оператор Богдан Вержбицький, художник-постановник Ірина Горшкова. Сценарій написаний Павлом Фінном за мотивами однойменного роману Тетяни Полякової. У ролях – Олег Примогенов, Віталій Лінецький, Олег Драч, Анна Арланова, Валерій Баринов, Сергій Никоненко, Олексій Горбунов та інші.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1307
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду